Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση του Νότη Μαριά με τον Πρέσβη της Αιγύπτου στο Βέλγιο

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αιγύπτου στο Βέλγιο κ. Ehab Fawzy είχε την Τετάρτη 7/1/2015 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ANTIMNHMONIAKOI ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Αιγύπτου, οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου, ο καθορισμός ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών, θέματα ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου καθώς και οι προσεχείς εθνικές εκλογές στην Αίγυπτο.

Επίσης, συζητήθηκε η προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης στην Αίγυπτο αντιπροσωπείας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών με Επικεφαλής το Νότη Μαριά.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας Ευρωβουλευτής είναι υπεύθυνος για θέματα Μεσογειακής Πολιτικής της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, μέλος της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ) στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Ένωσης για τη Μεσόγειο καθώς επίσης και μέλος της Αντιπροσωπείας του Ε.Κ. για τις σχέσεις με τις χώρες του Μασρέκ (Αίγυπτος, Ιορδανία, Λίβανος, Συρία).

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - κορωνοϊός: Αναρρώνει ο 35χρονος που εμβολιάστηκε και παρουσίασε θρόμβωση

ΠΑΓΝΗ

Αναρρώνει στο ΠΑΓΝΗ, μετά την περιπέτεια της υγείας του ο 35χρονος Αλέξανδρος από την Ιεράπετρα. Ο άνδρας που έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca τη Μεγάλη Πέμπτη, λίγες μέρες μετά ένιωσε ξαφνικά ένα έντονο κάψιμο στη γάμπα, το πόδι του παρέλυσε.

Διεκομίσθη εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, παρουσιάζοντας αρτηριακή θρόμβωση.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για να φανεί εάν υπάρχει συσχέτιση με το εμβόλιο ή όχι.

Οπως είπε στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο ασθενής θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την χειρουργική επέμβαση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού οφείλονται τα συμπτώματα παράλυσης μετά το εμβόλιο με AstraZeneca σε 32χρονο

Κορωνοϊός: 3.197 νέα κρούσματα - 52 θάνατοι - 732 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός - Αρκουμανέας: Μέσα στον Ιούνιο ο εμβολιασμός των 18 και άνω