Κρήτη

Ηράκλειο

Συμβολικός αποκλεισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από Επαγγελματοβιοτέχνες

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) σε συνεργασία με τις ΟΕΒΕ Κρήτης (Ρεθύμνης, Χανίων και Ρεθύμνης), την ΟΕΣΚ και τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό των γραφείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης σήμερα Πέμπτη 27-11-2014, κατά τη διάρκεια του οποίου επέδωσε ψήφισμα στον Γενικό Γραμματέα Γρηγόρη Ροκαδάκη.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπεία των ΟΕΒΕ Κρήτης διέκοψε τις εργασίες του συνεδρίου «ΣΥΝ- ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» που λάμβανε χώρο στο ξενοδοχείο ATLANTIS όπου και επέδωσε ψήφισμα στον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Κεγκέρογλου.

Στη συνέχεια οι Διοικήσεις των Ομοσπονδιών πραγματοποίησαν σύσκεψη στα γραφεία της ΟΕΒΕΝΗ προκειμένου τον συντονισμό των από κοινού, περαιτέρω ενεργειών τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER