Κρήτη

Ηράκλειο

Συλλυπητήρια Κώστα Μαμουλάκη για τον μακαριστό Νεκτάριο

πένθος

Συλλυπητήριο μήνυμα Κ. Μαμουλάκη για τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριο:

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα τον χαμό ενός υποδειγματικού Ιεράρχη της εκκλησίας της Κρήτης, του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκταρίου.
Ο Σεβαστός Ποιμενάρχης, υπήρξε ένας βαθύτατα πνευματικός άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες και προσωπικός μου φίλος. Μπορεί να έφυγε πρόωρα από τη ζωή, αλλά με το πλούσιο έργο που αφήνει πίσω του, θα βρίσκεται διαρκώς μέσα στις καρδιές όλων των Κρητικών.
Ο λόγος του δεν θα σταματήσει να ηχεί στα αυτιά όλων μας και η μνήμη του θα είναι αιωνία.
Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Κώστας Μαμουλάκης

Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Κρήτη

Ηράκλειο - κορωνοϊός: δεύτερος κύκλος εμβολιασμού από τις κινητές μονάδες

foto4.jpg

Με σύνθημα «Μήνυμα Ζωής – Γιορτή Ελευθέριας» ξεκίνησε σήμερα, ο δεύτερος κύκλος (β δόση)  εμβολιασμού στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές στην Κρήτη από τις Κινητές Εμβολιαστικές Ομάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης. Ο δεύτερος κύκλος ξεκίνησε από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη.

Το πρόγραμμα του εμβολιασμού υλοποιείται  από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους του νησιού, τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, την Περιφέρεια Κρήτης η οποία σήμερα διέθεσε και  την Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής  για την υλοποίηση των εμβολιασμών, την Π.Ε.Δ και άλλους συναρμόδιους φορείς.

Η Διοίκηση  της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκόμενους για την συμβολή τους στην επιτάχυνση της εμβολιαστικής κάλυψης  στο νησί. 

Με αφορμή την έναρξη  του δεύτερου  κύκλου και  των κατ΄ οίκον  εμβολιασμών σε  συμπολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν, η Διοίκηση της  Υγειονομικής Περιφέρειας καλεί όλους τους πολίτες της Κρήτης να προβούν στον εμβολιασμό τους, χτίζοντας το τείχος ανοσίας στον τόπο μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κρήτη - κορωνοϊός: 11 ασθενείς διασωληνωμένοι

Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Pfizer και Moderna ξεκινούν τις κλινικές δοκιμές για παιδιά 5-11 ετών