Κρήτη

Ηράκλειο

Στ. Κοντονής: Δεν υπάρχει κωδικός που να δικαιολογεί οικονομική ενίσχυση του Παγκρήτιου

κοντονής

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί στενά με τη δημοτική αρχή του Ηρακλείου για το θέμα της αξιοποίησης της αθλητικής περιουσίας που ελέγχεται από τον δήμο, εξέφρασε, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο για την ημερίδα του αθλητικού τουρισμού.

Ο κ. Κοντονής αναφερθείς στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, και την ενίσχυσή του, έκανε λόγο για "απαράδεκτη ψευδολογία από παράγοντες της δεξιάς", οι οποίοι θα διαψευστούν, ενώ για το Παγκρήτιο Στάδιο υπογράμμισε ότι από τότε που μεταβιβάστηκε στο Δήμο, δεν υπάρχει ούτε ένας κωδικός που να δικαιολογεί ενίσχυσή του από την Πολιτεία. Τόνισε ωστόσο ότι η συνεργασία μεταξύ δήμου και υπουργείου θεωρείται δεδομένη.

Ο κ. Κοντονής ο οποίος θα παρακολουθήσει το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Στίβου, επέμεινε στη θέση του για κάθαρση στον αθλητισμό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι κάποια στιγμή θα δούμε την αστυνομία να απομακρύνεται από τους αθλητικούς χώρους.
 

Ο Σταύρος Κοντονής στο Ράδιο Κρήτη, by ekriti newsportal

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 37 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Συνολικά 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 12/06, σε συνολικά 591 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καταγράφηκαν 18 νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid19.

11 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, ενώ δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα στο Λασίθι 

Ειδήσεις σήμερα 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμένοι νεφροπαθείς αναπτύσσουν αντισώματα

Κορωνοϊός και διαβήτης: Πώς συνδέονται

Σκέτσος: Τέλος το υποχρεωτικό self-test για τους εμβολιασμένους