Κρήτη

Ηράκλειο

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι του Ηρακλείου

ιδιωτικοι υπαλληλοι

Η Ένωση ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καλεί όλους τους συναδέλφους της, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 16 Οκτώβρη στις 7 η ώρα στην πλατεία Ελευθερίας, για να δώσουν όπως αναφέρουν χαρακρητιστικά, μια πρώτη απάντηση μαζί με το σωματείο ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που βάζει για ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη βουλή και προμηνύει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και τη νέα φοροεπιδρομή που έρχεται.
Να μη μείνει κανείς παρατηρητής των εξελίξεων, σημειώνουν στην ανακοίνωση οι ιδιωτικοί Υπάλληλοι και συνεχίζουν Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και τις επόμενες μέρες με συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη στις 7 η ώρα στην πλατεία Ελευθερίας και με ενεργή συμμετοχή στη Γενική μας Συνέλευση την Κυριακή την 1η του Νοέμβρη στις 11:00 στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου παίρνουμε αποφάσεις και οργανώνουμε τη πάλη μας μπροστά στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία στις 12 του Νοέμβρη.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έλεγχοι Ορκωτών λογιστών στους ΤΟΕΒ και το έλλειμμα χιλιάδων ευρώ

φωτο αρχείου

Σε ευρύ διαχειριστικό έλεγχο των ΤΟΕΒ(Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων) της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου προχωρά η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του νόμου 4546/2018 που προβλέπει την εποπτεία των ΤΟΕΒ της χώρας από τις Περιφέρειες.

Αφορμή για τη διενέργεια των ελέγχων αυτών ήταν και η υπόθεση στον ΤΟΕΒ Ινίου - Μαχαιρά - Μοναστηρακίου υπόθεση που είχε αναδείξει πριν μερικούς μήνες το Ράδιο Κρήτη με το έλλειμμα στα έσοδα 133.000 περίπου που διαπιστώθηκε στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο σημερινός πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ινίου κ.Γιάννης Ρολάκης είπε ότι η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται πρώην υπάλληλος του Οργανισμού έχει πάει ήδη στον εισαγγελέα και έχει υποβληθεί μήνυση.

"Τώρα οι Ορκωτοί λογιστές θα ελέγξουν όλα τα στοιχεία των τελευταίων ετών και τότε θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα" επεσήμανε ο πρόεδρος.

Μάλιστα ανέφερε ότι παρά το έλλειμμα ο ΤΟΕΒ με την χρηστή διαχείριση ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις του και είναι ένας βιώσιμος Οργανισμός.

Οι έλεγχοι των ΤΟΕΒ βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης με τους ορκωτούς λογιστές Μανόλη Διαμαντουλάκη και Κώστα Αντωνακάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης η γενική Διευθύντρια εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Ηρακλείου Μαρία Κοροβέζου.

Διαβάστε επίσης: 

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Ψάχνουν απαντήσεις για το "ορφανό" μεταλλαγμένο κρούσμα

Ηράκλειο: Δολιοφθορές και... δυναμιτάκια σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά!