Κρήτη

Ηράκλειο

Στο κυνήγι των 7,4 εκατ. του Τζόκερ - Γεμίζουν τα πρακτορεία στο Ηράκλειο

tzoker.jpg

Στον πυρετό του Τζόκερ βρίσκεται ολόκληρη η χώρα ενόψει της σημερινής κλήρωσης. Μετά από τα 12 συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό έχει εκτοξευθεί στα 7,4 εκατ. ευρώ για τον πρώτο νικητή!

Στα πρακτορεία όλης της Ελλάδας σπεύδουν άνθρωποι όλων των ηλικιών για να δοκιμάσουν την τύχη τους, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον μαγικό συνδυασμό 5 +1.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, ενώ η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει έως τις 21:30.

Στο Ηράκλειο, όπως είπε ιδιοκτήτης πρακτορείου, παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με πολλούς Ηρακλειώτες να καταθέτουν δελτία Τζόκερ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταθέτουν περισσότερα από 3 δελτία, θέλοντας έτσι να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Επίσκοπος Κνωσού: Καλύτερα Ανάσταση νωρίτερα με πιστούς, παρά τα μεσάνυχτα με άδειους ναούς

ανάσταση

Τις αποφάσεις της Πολιτείας για τον τρόπο λειτουργίας των ναών κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Μεγάλου Σαββάτου, αναμένει η Εκκλησία της Κρήτης, όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη, ο Επίσκοπος Κνωσού και Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, Πρόδρομος Ξενάκης.

Όπως είπε, η Εκκλησία της Κρήτης απέστειλε χθες το πρωί, επιστολή προς το αρμόδιο υπουργείο και προτείνει να επιτραπεί η είσοδος τους ναούς ανά τετραγωνικά μέτρα και να αξιοποιηθούν οι προαύλιοι χώροι, πάντα με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τον Πρόδρομο Ξενάκη, η Εκκλησία της Κρήτης ζήτησε από την Μεγάλη Πέμπτη και μετά, οπότε και οι ιερές ακολουθίες διαρκούν έως αργά το βράδυ, να υπάρξει παράταση στην απαγόρευση κυκλοφορίας, ώστε οι πιστοί να μπορέσουν να μετάσχουν στις ιερές ακολουθίες.

Ωστόσο όπως είπε, αν αποφασιστεί η Ανάσταση να γίνει νωρίτερα, δεν θα υπάρξουν ενστάσεις από την Εκκλησία της Κρήτης.

"Δεν είναι συνηθισμένο να γίνεται νωρίτερα η Ανάσταση" σχολίασε ο κ. Ξενάκης και συμπλήρωσε πως "είναι προτιμότερο να γίνει νωρίτερα παρά να είμαστε μόνοι μας, εμείς οι ιερείς τα μεσάνυχτα όπως έγινε πέρσι".

Τέλος, ο κ. Ξενάκης συμπλήρωσε πως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης δεν θα συνεδριάσει με φόντο τη λειτουργία των ναών ενόψει Πάσχα

Διαβάστε επίσης:

Εκκλησία της Ελλάδος: Ανάσταση στις 9.00 το βράδυ - Νωρίς και τα "Θεία Πάθη"

Μπορμπουδάκη στο Ράδιο Κρήτη: Οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν το εμβόλιο που θα κάνουν

Πάσχα στην πόλη και φέτος - Γιατί η κυβέρνηση απορρίπτει μετακινήσεις εκτός νομού