Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Βενιζέλειο τρία άτομα μετά από τροχαίο ατύχημα στη Χερσόνησο

τροχαίο εκαβ

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον κόμβο της Χερσονήσου λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες.
το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο με δύο ασθενοφόρα όπου παρέλαβε δύο άτομα ενώ ένα ακόμη ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Καστελίου παρέλαβε τον τρίτο τραυματία. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με ορθοπεδικά τραύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. 

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης