Κρήτη

Ηράκλειο

Στην έκθεση «GREKLAND PANORAMA» συμμετέχει ο Δήμος Χερσονήσου

Στη Στοκχόλμη θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο για θέματα Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου, κ. Μηνά Λιαπάκη, προκειμένου να επισκεφθεί την Πρώτη Τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στη Σκανδιναβία που πραγματοποιείται στην Στοκχόλμη από 14 έως 16/2/2014 με τίτλο «GREKLAND PANORAMA», στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (ΕΒΕΗ).  Η μοναδική αυτή έκθεση θα λάβει χώρα στο εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Globe Arenas, Annexete.

Οι Σκανδιναβοί επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να ξαναγνωρίσουν την Ελλάδα σε μια έκταση 3.000 τ.μ. μέσα από αυτήν την εθνική συλλογική παρουσίαση της χώρας μας, της φυσικής ομορφιάς της, της παράδοσης και του πολιτισμού, των προϊόντων, της τέχνης και της ιστορίας της.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε: «Ο Δήμος Χερσονήσου ο πλέον δυναμικός και τουριστικός Δήμος της Κρήτης δεν μπορεί να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός, προκειμένου να προβάλλει τον προορισμό μέσα από τις νέες του βιντεοπαραγωγές, το νέο χάρτη εμπειριών και τις πρόσφατες εκδόσεις θεματικού τουρισμού. Οι Σκανδιναβικές χώρες συγκαταλέγονται στις πλέον εύρωστες οικονομίες της Ευρώπης. Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Χερσονήσου στην έκθεση είναι η επικαιροποίηση και ενημέρωση της Σκανδιναβικής αγοράς για το νέο Δήμο, η ενίσχυση της εικόνας και του brand name της περιοχής καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών και αγορών για τον τουρισμό.»

 


 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού