Κρήτη

Ηράκλειο

Στα θρανία του Καπετανάκειου ξανά οι απόφοιτοι του 1984

Απόφοιτοι 1ου & 5ου Λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) έτους 1984, γιορτάζουν τα 30 χρόνια της αποφοίτησής τους. 

Η συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση συμμαθητών στο Καπετανάκειο. Και θα συνεχίσουν στο «Ταράτσα» Roof garden ξενοδοχείου Astoria στις 21:30.

Δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: despoina@giavridis.gr

Πληροφορίες:

Γιάννης Παπουτσάκης Τηλ.:6972317008 1o Λύκειο

Βούλα Δακανάλη: 6944352326 5ο Λύκειο

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER