Κρήτη

Ηράκλειο

Σοβαρό τροχαίο στο Φόδελε με ΙΧ και λεωφορείο!

σοβαρό τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:30 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε μετά τη σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με αγροτικό αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του 4Χ4 σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο Ράδιο Κρήτη, βρισκόταν για ώρα αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.

Στην περιοχή επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ το αγροτικό αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε με άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο τον οδηγό του αγροτικού, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, και φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ απεγκλωβίστηκε ένα ακόμη ατόμο.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο λεωφορείο επέβαιναν 12 άτομα Γερμανικής Καταγωγής. 

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς λόγω της κακοκαιρίας, οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα ολισθηροί.

Ωστόσο την ίδια ώρα, ένα ΙΧ έχει αναποδογυρίσει στην Εθνική Οδό στο ύψος του Γαζίου χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Κρήτη

Ηράκλειο

Προσοχή στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην Αμμουδάρα

βλάβη αγωγός ΔΕΥΑΜ

Βλάβη στα δίκτυα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου είναι η αιτία εκτροπής της κυκλοφορίας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Αμμουδάρας. Η βλάβη εντοπίζεται περίπου στο ύψος του Ζαχαροπλαστείου Galletto με τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΜ να βρίσκονται ήδη στο σημείο, προκειμένου να την αποκαταστήσουν. Τις εργασίες συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και αύριο Παρασκευή, καθώς παρατηρήθηκε εσωτερική καθίζηση. Για το γεγονός ενήμερο είναι το Αστυνομικό Τμήμα Αμμουδάρας που φροντίζει για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, σχετικά με τη διέλευση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το σημείο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση στην περιοχή της Αμμουδάρας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν την ειδική σήμανση και τις οδηγίες εκτροπής της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!