Κρήτη

Ηράκλειο

Σεμινάριο με θέμα "Προετοιμασία για Συνέντευξη" στο Ηράκλειο

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στην προσπάθεια του να ενισχύσει τους νέους συναδέλφους στη διαδικασία ένταξης τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την ενημέρωση και την καλύτερη προετοιμασία τους. 

Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα σεμιναρίων του Περιφερειακού Τμήματος (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 105) θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη βιογραφικού και Προετοιμασία για Συνέντευξη» με εισηγήτρια την κ. Μαρία Κανδεράκη, Οικονομολόγο - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια NLP. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού