Κρήτη

Ηράκλειο

Σεμινάριο για την οργάνωση των επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο

επιμελητηριο

Ένα νέο σεμινάριο με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην οργάνωση αποθήκης – διανομής και ν’ αναδείξει  το ρόλο των υπόλοιπων τμημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία τους, διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη logistics,  προσωπικό μεταφορικών γραφείων και υπεύθυνους  αποθηκών, προσωπικό αποθήκης και διανομής, χειριστές Κλαρκ ή ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων, στελέχη πληροφορικής & προμηθειών και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μεθοδολογιών  και τεχνολογίας στην οργάνωση αποθήκης και διανομής των επιχειρήσεων, καθώς και ενημέρωση για τη σχέση του Logistics με τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης. Παρουσιάζει το νέο ρόλο του logistician, όπως απαιτεί η σύγχρονη πραγματικότητα στις επιχειρήσεις, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις του επαγγελματικού ρόλου του.
Θεματικές Ενότητες :
Τι είναι logistics  
Οργάνωση Logistics Επιχειρήσεων
Ηγεσία, Ομαδικότητα, Επικοινωνία
Διαχείρηση αποθεμάτων, τεχνικές διαχείρισης παραλαβών, αποθήκευσης, συλλογών, αποστολών, απογραφής
Χωροδιάταξη με ABC ανάλυση.
Διάρκεια σεμιναρίου: 
Σάββατο 21/11 09.00-12.00, 
Δευτέρα 23/11 17.30-20.30,
Τετάρτη 25/11 17.30-20.30,
Σάββατο 28/11 09.00-12.00,
Δευτέρα 30/11 17.30-20.30, 
Τετάρτη 2/12 17.30-20.30, 
Σάββατο 5/12 09.00-12.00, 
Τετάρτη  9/12 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΗΣ 15.00- 17.00. 
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Αλικαρνασσό, Ικάρου και Αρχιμήδους 1. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος προγράμματος: 130 ευρώ.
Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, Ηράκλειο. Υπεύθυνος κ. Κυριάκος Λεονταράκης, Τηλ: 2810302735. e-mail: info@katartisi.gr και leontarakis@katartisi.gr   web: www.katartisi.gr  fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes 
Εισηγητής: Νεκτάριος Κανακαράκης. Διετέλεσε υπεύθυνος Logistics της ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕΒΕ, μιας εκ των μεγαλυτέρων υπερσύγχρονων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων ξηρού και ψυχομένου φορτίου στην Κρήτη. Είναι Πρόεδρος ΔΣ  της Κρητικής Εταιρίας Logistics. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει παρακολουθήσει μακροχρόνια μεταπτυχιακά προγράμματα στην Δ/ση Επιχειρήσεων & logistics Management. Κάτοχος πτυχίων ΜICROSOFT, διαθέτει τεράστια επαγγελματική εμπειρία σε θέματα διαχείρισης logistics στην αποθήκευση και στην βέλτιστη περισυλλογή παραγγελιών-ανατροφοδοσιών. Έχει εργασθεί σε διευθυντικές θέσεις εμπορικών εταιρειών στο Ηράκλειο. Είναι συνεργαζόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και εισηγητής σε ημερίδες Logistics στην Ελλάδα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ψυχοφαρμακα

Προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα έρευνας που διενεργήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο και αποτυπώνει τις διαστάσεις του προβλήματος στις οικογένειες μετά το πολύμηνο λοκντάουν και τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς πολλών συμπολιτών μας.

Όπως δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την Ελένη Μπουρμά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ, Στέλιος Βοργιάς, καταγράφηκε αύξηση και μάλιστα, σε ποσοστό 15%, των πολιτών που στηρίζονται στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων, και μάλιστα όχι ήπιων, στην περιοχή του Ηρακλείου!

Πρόκειται για πολύ ανησυχητικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Βοργιάς, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει ανάλυση και ίσως χρειαστεί νέα έρευνα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους εκπροσώπους του οποίου, όπως είπε, το ΕΚΗ θα έρθει σε επαφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφενός η πολυετής οικονομική κρίση, στη συνέχεια η πανδημία με τις αναστολές εργασίας, τον εγκλεισμό και τώρα η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, οδήγησαν τους πολίτες σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο!

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

ESPA BANNER