Κρήτη

Ηράκλειο

Πρόταση Μιχελογιαννάκη για επανεξέταση αρνήσεων εγγραφής μελών

μιχελογιαννακης

Κατάθεση πρότασης του Γιάννη Μιχελογιαννάκη στη Κεντρική Επιτροπή της 11ης  Οκτωβρίου για επανεξέταση αρνήσεων εγγραφής μελών το προηγούμενο διάστημα:

O Παναγιώτης Ρήγας είπε  εχθές  ότι το διαζύγιο στοίχισε 44% απώλειες από κεντρική επιτροπή 34% από τις νομαρχιακές και 12% μόνο συνολικά από όλα τα μέλη  αποδεικνύοντας την αδυναμία που υπήρχε στο απλό μέλος να εκπροσωπηθεί αν δεν ανήκε σε συνιστώσα. 

Ο Τσίπρας είπε ότι το απλό μέλος δεν είχε τα ίδια δικαιώματα με το μέλος που ανήκε σε συνιστώσα κι αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ο Τσίπρας επίσης είπε ότι τα πιστοποιητικά και οι συστατικές από τον κάθε συντονιστή δεν αρμόζουν στην κουλτούρα της αριστεράς.
Επίσης είπε ότι οφείλουμε για να πετύχει το άνοιγμα να γίνουμε ελκυστικοί.

Ρωτάω τώρα εγώ. Πριν το διαζύγιο, η μη απογραφή μελών από νομαρχιακές του 34% και μάλιστα με τρόπο μη κόσμιο, πώς θα το θεραπεύσουμε;

Προτείνω λοιπόν να πάρει απόφαση η ΚΕ να επανεξετάσουν οι ΟΜ και οι ΝΕ αρνήσεις εγγραφής μελών το προηγούμενο διάστημα .Αυτό θα αποδείξει ότι επιτέλους θα κάνουμε πράξη το κόμμα των μελών και όχι των μηχανισμών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό δύο εκπαιδευτικοί στο νομό Ηρακλείου

εκπαιδευτικός μάσκα

Δύο κρούσματα εκπαιδευτικών με κορωνοϊό διαπιστώθηκαν στο νομό Ηρακλείου. Το ένα σε εκπαιδευτικό του 52ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου, που ταξίδεψε στη Βόρεια Ελλάδα, και το δεύτερο στο διθέσιο δημοτικό της Ψαρής Φοράδας και διαπιστώθηκε την Παρασκευή, σύμφωνα με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή της Ελένης Μπουρμά.

Όπως είπε ο κ. Μπελαδάκης, δεν είναι δυνατόν σε μία περιφερειακή ενότητα με 22.500 μαθητές και 3.800 εκπαιδευτικούς να μην καταγραφούν κρούσματα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να μην υπάρξει διασπορά εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας, κάτι που όπως σημείωσε, έχει έως τώρα αποφευχθεί.

Είμαστε σε εγρήγορση και για την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της άφιξης πολλών αναπληρωτών από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Οφείλουμε όλοι να προσέχουμε”, τόνισε με νόημα.

Να σημειωθεί ότι και στις δύο περιπτώσεις με τα κρούσματα των εκπαιδευτικών τηρήθηκαν, βάσει Νόμου, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Μεθαμφεταμίνη και κοκαϊνη στα σπίτια των δύο φίλων

Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από... "μαινόμενο" πολίτη! (βίντεο)

ΗΠΑ: Πραγματοποιήθηκε η 13η και τελευταία εκτέλεση επί προεδρίας Τραμπ