Κρήτη

Ηράκλειο

Προφυλακίστηκε ο 65χρονος για το αιματηρό περιστατικό στο Γάζι

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:00, ο 65χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή πυροβόλησε εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του, και δεν τη σκότωσε από θαύμα, αν και την τραυμάτισε στο κεφάλι. 

Στον άνδρα, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο Γάζι, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και της απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο ίδιος πάντως, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ζήτησε συγγνώμη από την άτυχη γυναίκα και τα παιδιά του και ισχυρίσθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε ατύχημα.

Υποστήριξε ότι, ενώ ήταν σκοτάδι, άκουσε θόρυβο και μπήκε στη κρεβατοκάμαρα, αλλά γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει και να εκπυρσοκροτήσει το όπλο το οποίο είχε στην κατοχή του, γιατί, όπως ανέφερε, το σπίτι είναι απομονωμένο. 

 

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα - Yδατοδρόμιο: Υπεγράφη η σύμβαση προετοιμασίας φακέλου αδειοδοτήσεων

υδατοδρόμιο

Υπεγράφη στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας μεταξύ του Προέδρου του Νομικού Προσώπου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη και της Ένωσης Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ Ι.Κ.Ε. & ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. σύμβαση Υποστήριξης προετοιμασίας φακέλου αδειοδοτήσεων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα, ύψους 22.905,03€.

Η Ένωση Εταιρειών αναλαμβάνει τη σύνταξη τριών μελετών, ενός ολοκληρωμένου τεχνικού φακέλου και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι την τελική χορήγηση της άδειας ίδρυσης του Υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ανέφερε τα εξής: « Ένα ακόμη φιλόδοξο εγχείρημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Μία νέα εποχή αναμένεται να ξεκινήσει, που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην Ιεράπετρα δημιουργώντας ένα καινούριο τουριστικό προϊόν, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σκοπός μας είναι η Ιεράπετρα, μέσω και της καινούριας μορφής συγκοινωνίας που θα κατέχει, να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της νότιας Κρήτης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: Κοριτσάκι κατάπιε βίδα - Την αφαίρεσαν από τον πνεύμονα (φωτο)