Κρήτη

Ηράκλειο

Πολιτική δραστηριότητα της Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Τρίτη 11/3

  • Στις 10.00 πμ στον ΟΠΑΔ , θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή το Μανώλη Συντυχάκη μέλος της επιτροπής περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Τετάρτη 12/3

  • Στην απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Δημοσίου στις 11.00 στην πλ Λιονταριών θα παρεβρεθούν οι , Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση , και  Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

  • Στις 13.00 , στην αίθουσα Α210 στο πανεπιστήμιο, εκδήλωση της Τ.Ο. ΑΕΙ Ηρακλείου της Κ.Ν.Ε με θέμα: «Καμιά θυσία για την πλουτοκρατία. Η γνώση και η έρευνα στα χέρια του λαού με ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πέμπτη 13/3:

  • Στις 13.30, στην αίθουσα 3 της ΣΔΟ στο ΤΕΙ, εκδήλωση της Τ.Ο. ΤΕΙ Ηρακλείου της Κ.Ν.Ε. με θέμα: «Οι ΤΕΙτζήδες παλεύουν για το παρόν, σχεδιάζουν το μέλλον με ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ» . Ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Παρασκευή 14/3

  • Στις 11.00 στα γραφεία της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους, Μανώλη Συντυχάκη , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, και Μιχάλη Κασαπάκη στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία την Κυριακή θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 78η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στην Βιάννο.

Η Πρόεδρος θα αφιχθεί το μεσημέρι και το απόγευμα, στις 16.00 θα ξεναγηθεί στην Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Εν συνεχεία θα επισκεφθεί το Ιστορικό Μουσείο Κρήτης καθώς και τις Αρχάνες.

Το βράδυ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα παραθέσει ανεπίσημο δείπνο προς τιμήν της, στο Καφέ Μαρίνα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο - εστίαση: "Ο καλός ο μήνας... χάθηκε" - Ελπίδες στον τουρισμό

Έρευνα Ράδιο Κρήτη: Ακριβότερο και το νερό για αγρότες - νοικοκυριά λόγω των αυξήσεων στο ρεύμα

ESPA BANNER