Κρήτη

Ηράκλειο

Περιοδεία του Βασίλη Λαμπρινού σε χωριά του Ηρακλείου

βασιλης λαμπρινος

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλού, Καρκαδιώτισσα, Ρουκάνι, Κυπαρίσσι θα επισκεφθεί σήμερα (Τετάρτη 17/6/2015) το απόγευμα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με κλιμάκιο αντιδημάρχων.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και ο Δήμαρχος Ηρακλείου με τους Αντιδημάρχους θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τα θέματα στην ευρύτερη περιοχή του Τεμένους.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος καθώς και κλιμάκιο αντιδημάρχων έχει ήδη επισκεφθεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα Δημοτικά Διαμερίσματα των Βασιλειών, της Φορτέτσας και του Αγίου Ιωάννη Χωστού.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πυρκαγιά κοντά σε σπίτια σήμανε συναγερμό

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα στην Πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου από φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή στου Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου και συγκεκριμένα στον Βραχόκηπο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη πυροσβεστών με 6 οχήματα και 16 υπαλλήλους, που κατάφερε να ελέγξει την πυρκαγιά πριν πάρει μεγάλη έκταση ενώ οι άνεμοι που πνέουν δυσκόλεψαν την επιχείρηση κατάσβεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε ξερόχορτα απείλησε και σπίτια όμως τόσο οι ένοικοί τους όσο και οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν τις φλόγες.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται τα κρούσματα - Που ανιχνεύθηκαν τα περισσότερα

Ηράκλειο: 19χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία