Κρήτη

Ηράκλειο

Περιοδεία Ορφανού και Βρύσαλη στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών γραμμών

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε. σήμερα Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία των Μινωικών γραμμών, με επικεφαλής τους Στέλιο Ορφανό μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε. και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και  Βρύσαλη Δημήτρη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε. και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση . Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προώθησης της κεντρικής πολιτικής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 7μμ στην αίθουσα Ανδρόγεω με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κύριλλο Παπασταύρου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, τους κάλεσαν να μην ξεχάσουν ότι η  πολιτική της Ε.Ε. και τα κόμματα που την εφαρμόζουν έφεραν το λαό σε αυτή την φτώχεια, ενώ γιγάντωσαν τους μονοπωλιακούς ομίλους- και στις μεταφορές- εξασφαλίζοντας τους υπέρογκα κέρδη.

Σχολίασαν την εμφάνιση πολλών «ανεξάρτητων» και «ακομμάτιστων» ψηφοδελτίων στις επικείμενες τοπικές εκλογές, λέγοντας ότι όσο και αν τσακώνονται προεκλογικά για τα μάτια του κόσμου, στην ουσία τα ίδια θα πράξουν, την ίδια πολιτική θα εφαρμόσουν. Απλώς τώρα προσπαθούν να κλέψουν τη ψήφο του λαού φορώντας αυτή τη μάσκα.

Τόνισαν ότι το Κ.Κ.Ε. είναι το μόνο κόμμα που σταθερά αγωνίζεται μαζί με τον λαό και τον καλεί να διεκδικήσει τις ανάγκες του, να παλέψει ενάντια στη πολιτική της Ε.Ε. παντού :κεντρικά στους χώρους δουλειάς, στο δήμο, στη γειτονιά. Για να εκφραστούν αυτοί οι αγώνες σε τοπικό επίπεδο χρειάζεται μια  εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση και για αυτό θα πρέπει να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρειες και του K.K.E. στις ευρωεκλογές.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 37 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Συνολικά 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 12/06, σε συνολικά 591 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καταγράφηκαν 18 νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid19.

11 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, ενώ δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα στο Λασίθι 

Ειδήσεις σήμερα 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμένοι νεφροπαθείς αναπτύσσουν αντισώματα

Κορωνοϊός και διαβήτης: Πώς συνδέονται

Σκέτσος: Τέλος το υποχρεωτικό self-test για τους εμβολιασμένους