Κρήτη

Ηράκλειο

Παρουσιάζεται η ιστορική μελέτη για το Τυμπάκι

biblio.jpg

Το Σωματείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ σε συνεργασία με, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Πνεύματος “Το Μετόχι”, τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, τον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Αφιερωματικού Τόμου/Ιστορική Μελέτη “TΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Από τους απελευθερωτικούς αγώνες και τη ναζιστική ισοπέδωση, στην ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη”, του ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα κ. Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη, με καλλιτεχνική ζωγραφική επιμέλεια εξωφύλλων του μεγάλου μεσαρίτη ζωγράφου, κ. Αριστόδημου Παπαδάκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00.

βιβλιο τυμπακι

βιβλιο τυμπακι, by meropi

Παρουσίαση Βιβλίου: κ. Δημήτρης Σάββας, προϊστάμενος της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κωστής Παπαγεωργίου, Συγγραφέας/Δημοσιογράφος.

Θα ακολουθήσει συναυλία από την 60μελή ορχήστρα του ΣΥΝΟΛΟΥ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού κ.Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Κακέπης Μιχάλης, Πυθαρούλης Βαγγέλης.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Δύο τροχαία στην παραλιακή με τραυματίες

τροχαίο παραλιακή

Δύο τροχαία ατυχήματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου απασχόλησαν το ΕΚΑΒ, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι

Στο ένα εμπλέκεται ένα δίκυκλο όχημα (από όπου και η φωτογραφία του άρθρου) το οποίο ξέφυγε της πορείας του στο ύψος των φαναριών του Παγκρητίου Σταδίου με συνέπεια ο 67χρονος οδηγός να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο μηχανάκι με συνέπεια, ο επίσης 67 ετών οδηγός της μηχανής, να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Τα τροχαία σημειώθηκαν σε απόστυαση 200 μέτρων το ένα από το άλλο.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Παράνομα 9 στα 15 γηροκομεία - Έρχονται λουκέτα

Ηράκλειο: Στην Εντατική μετά την πτώση στο φρεάτιο

Εκκλησία της Κρήτης: Η επόμενη ημέρα στην "κούρσα" της διαδοχής

ESPA BANNER