Κρήτη

Ηράκλειο

Παρουσίαση στο Ηράκλειο του Συστήματος Καταχώρησης Βιογραφικών και Θέσεων Εργασίας.

Το γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Ηρακλείου και Λασιθίου, συνδιοργανώνουν την ενημερωτική εκδήλωση που ως θέμα της έχει την παρουσίαση του συστήματος καταχώρησης βιογραφικών και θέσεων εργασίας.

Η ανάπτυξη του συστήματος έγινε από το γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κρήτης και η λειτουργία του βασίζεται στην αντιστοίχηση της ζήτησης των εργοδοτών για προσωπικό με συγκεκριμένες δεξιότητες, με τους απόφοιτους που αναζητούν εργασία καθώς επίσης και στην άμεση ειδοποίηση των δύο πλευρών, όταν εντοπιστεί κάποια επιτυχής αντιστοίχηση.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 17:00 μ.μ. στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο-σεισμός: Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή Αρκαλοχωρίου

Ο χώρος όπου στήνονται οι σκηνές για τους σεισμόπληκτους.

Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις έγιναν νωρίτερα αισθητές στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Συγκεκριμένα, ένας ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε στις 23:10 την περιοχή. Στη συνέχεια, στις 23:56 είχαμε μετασεισμό 3,3R, στις 00:29 μετασεισμό 3,4R, ενώ ακολούθησε μία νέα σεισμική δόνηση, έντασης 4,4 βαθμών, στις 00:37.

Από την ώρα του φονικού σεισμού των 5,8 Ρίχτερ, που "χτύπησαν" το πρωΐ στις 09,17' το Αρκαλοχώρι και τις γύρω περιοχές, αφήνοντας ένα νεκρό, τουλάχιστον 35 τραυματίες, πολλές υλικές ζημίες σε κτίρια και χιλιάδες άστεγους, μέχρι τις 18:27 είχαν σημειωθεί 58 μετασεισμικές δονήσεις μεγέθους από 1,8 έως 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Σεισμός: Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Ηράκλειο - Σεισμός: Ανακοινωθέν από την Εκκλησία της Κρήτης

ESPA BANNER