Κρήτη

Ηράκλειο

Παραδόθηκε το νέο Πυροσβεστικό όχημα στο Δήμο Φαιστού

Ένα νέο Πυροσβεστικό όχημα, έπειτα από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής παρέλαβε για τις ανάγκες της πολιτικής προστασίας ο Δήμος Φαιστού. Το συγκεκριμένο πυροσβεστικό όχημα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα πυρόσβεσης, ενώ έρχεται να αντικαταστήσει το όχημα που είχε κλαπεί και καταστραφεί ολοσχερώς τον περασμένο Φλεβάρη από τη Δ.Ε. Ζαρού.

Στην τελετή παραλαβής έξω από το Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες το παρόν έδωσε η Δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, όλοι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, καθώς και η Πρόεδρος και μέλη της Δ.Ε. Μοιρών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επεξεργαστούν τις δυνατότητες του νέου οχήματος από κοντά.

Η Δήμαρχος Φαιστού με τη σειρά της αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, τόνισε ικανοποιημένη με την προσθήκη ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος που θα καλύπτει τις ανάγκες τις πολιτικής προστασίας κατά τους θερινούς μήνες, ελπίζοντας να είναι «αχρείαστο».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και η ... ζωηρή παρέα

αστυνομία περιπολικό

Αρκετά... δραστήρια θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την παρέα τεσσάρων ανδρών στο Ηράκλειο που πριν λίγες ώρες έπεσαν στα χέρια των Αστυνομικών.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, για τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 31, 24, και 33 ετών οι οποίοι όπως φαίνεται είχαν ξεκινήσει τη δράση τους με σκοπό να ...βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα, ξαφρίζοντας επιχειρήσεις και πολίτες.

Οι αστυνομικοί όμως τους χάλασαν τα σχέδια αφού χθες βράδυ τους συνέλαβαν αφού έγιναν αντιληπτοί κατά την τελευταία τους απόπειρα κλοπής.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι για τη σύλληψή τους στήθηκε μεγάλη κινητοποίηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ αφού στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Α' Αστυνομικό Τμήμα, την Άμεση Δράση και το ΤΑΕ Ηρακλείου!

Σύμφωνα με τα όσα τους αποδίδονται, οι τέσσερις συλληφθέντες εμπλέκονται σε δύο απόπειρες κλοπής από καταστήματα του Ηρακλείου καθώς και σε μία τετελεσμένη κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, από πεζή γυναίκα. 

Γ.Π.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Πήγαν να ανοίξουν αυτοκίνητο... με τους αστυνομικούς μέσα!

Ηράκλειο: Από τον δρόμο... στην εντατική μία γυναίκα

Μεγάλος στην σωματική διάπλαση αλλά και στην ψυχή!

 

 

Βρείτε το ekriti στο facebook