Κρήτη

Ηράκλειο

Παρέμβαση του Δήμου Μαλεβιζίου για το γυμναστήριο της Χρυσής Αυγής στην Αμμουδάρα

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Αμμουδάρας που ήρθαν στο φως με επιστολή των γονέων των αθλητών του ΕΓΟΗ, ο δήμος Μαλεβιζίου εξε΄δωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται σε έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Αμμουδάρας, που η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου καταδικάζει απερίφραστα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, παρά το ότι ο δήμος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη ή δικαιοδοσία στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία, επικοινώνησε με την Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Ελ. Χριστοδουλάκη, ζητώντας της να διερευνήσει όλες αυτές τις καταγγελίες που κάνει ο Σύλλογος Γονέων και αθλητές του ΕΓΟΗ. Επικοινώνησε επίσης και με τον Αστυνομικό Δ/ντη Ηρακλείου κ. Μιχ. Καραμαλάκη ζητώντας του να παρακολουθεί από κοντά το τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο δημόσιο χώρο.

Παράλληλα, επανέφερε το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου ΒΚ197, για το οποίο υπάρχει ήδη ολοκληρωμένη προμελέτη από τη δημοτική αρχή, με σκοπό να αξιοποιηθεί στο σύνολό του βάση των προτάσεων που έχουν προκύψει από τον σχετικό Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ανάπλασης της Αμμουδάρας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ο πρύτανης του Π.Κ στο Ράδιο Κρήτη για το κορωνοπάρτι

γιώργος κοντάκης

Ανησυχία προκαλούν σε όλη τη χώρα οι συναθροίσεις, νέων κυρίως ατόμων - – τα γνωστά κορωνοπάρτι – καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τηρούνται οι αποστάσεις και δεν γίνεται η χρήση μάσκας.

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο πρύτανης του Π.Κ Γιώργος Κοντάκης αμφισβήτησε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με παρόμοιο περιστατικό που έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στον χώρο του Πανεπιστημίου στις Βούτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti.gr πολλά άτομα νεαρής ηλικίας, φοιτητές αλλά και ...εξωσχολικοί ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - αλλά και από τα βίντεο που έχουν τραβήξει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες - το πάρτι πραγματοποιήθηκε έξω από το αμφιθέατρο "Μαρία Μανασάκη" με πάρα πολύ κόσμο, νεαρές κοπέλες να χορεύουν στους ώμους των αγοριών υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και άφθονου αλκοόλ.

Ο πρύτανης σχολιάζοντας το δημοσίευμα ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για μια εκδήλωση ανταλλαγής βιβλίων και διάφορων άλλων εργασιών, που διοργάνωσαν συλλογικότητες φοιτητών.

Ακολούθησε – σύμφωνα με τον κ. Κοντάκη – μια παράσταση που δόθηκε στο υπαίθριο αμφιθέατρο την οποία παρακολούθησαν οι φοιτητές τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και αποχωρώντας γύρω στις 9.00 το βράδυ.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι στον χώρο βρέθηκαν κάποια παιδιά που δεν έπρεπε να ήταν εκεί, όμως όπως είπε χαρακτηριστικά αυτές οι ενέργειες δεν εκφράζουν ούτε το Π.Κ ούτε τους φοιτητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα σύρμα τυλιγμένο στον λαιμό του

Κρήτη - κορωνοϊός: 22 ασθενείς διασωληνωμένοι

Κρήτη: Αυτό είναι το πρόγραμμα των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας