Κρήτη

Ηράκλειο

ΠΑΜΕ Ηρακλείου: Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του ΕΚΗ η γραμματεία του ΠΑΜΕ Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:

«Στην χθεσινή συνεδρίαση 13/11 του ΕΚΗ ο πρόεδρος και ο γραμματέας έδωσα ρεσιτάλ ερμηνείας. Φαίνεται πόσο τους ενόχλησε η μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθηνά με της αποφάσεις 1000 συνδικαλιστικών φορέων και η μεγάλη συμμετοχή σωματείων ,απλών εργαζομένων που υπήρξε και από το Ηράκλειο .

Ο πρόεδρος είπε ότι κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας του ΚΚΕ . Ενώ ο γραμματέας είπε ότι υπήρχε και δεύτερη συγκέντρωση εκείνη την μέρα στην Αθηνά και ότι κάποιοι έφυγαν από την συγκέντρωση ?.

Η ΔΑΣ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ κάλεσε το ΔΣ σε συνεχεία του μεγάλου πανελλαδικού συλλαλητηρίου του Νοέμβριου στην ακόμη καλύτερη προετοιμασία και πάλη για την επιτυχία της απεργίας στης 27/11 με πλαίσιο αιτημάτων που να ανταποκρίνεται στης σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και όχι της ΓΣΕΕ που στηρίζει η πλειοψηφία του ΕΚΗ που ευαγγελίζεται την ανταγωνιστικότητα και τις εντολές του μεγάλου κεφαλαίου .

Όχι να πηγαίνουμε σε σύσκεψεις που καλεί η κατά αλλά <<κακή>> ΓΣΕΕ και να καταψηφίζουν κείμενο που καταθέσαμε στο ΔΣ του ΕΚΗ που καλούσε εναντία στον σχεδιασμό της συγκυβέρνησης για της συνδικαλιστικές ελευθέριες».  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ασυνείδητοι κατέστρεψαν την πηγή του χωριού

Η πηγή πριν την ..επιδρομή των βανδάλων.

Στο χωριό Ξυδάς του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυριδωνα υπάρχει μία πηγή από την οποία τρέχει πόσιμο νερό. Η πηγή καλοπίστηκε και το νερό τρέχει μέσα από ένα πετρινο κεφάλι κρητικού κριαριού.

Δυστυχώς, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας (και έστειλαν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε) κάποιοι ασυνείδητοι έκοψαν από το κριάρι τα κέρατα του κριαριού και χάλασαν την ομορφιά της πηγής.

Ελπίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο θα φροντίσει το ταχύτερο για την αποκατάσταση της ζημιάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιμάνι Ηρακλείου: Έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον - Συνεδρίασε η Κυβερνητική Επιτροπή

Ηράκλειο: Ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο - "Μάχη" των πυροσβεστών με τις φλόγες (Φωτο)

Κρήτη: Οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου - Το ταφικό μνημείο, το ΚΕΘΕΑ και τα έργα