Κρήτη

Ηράκλειο

Παιχνίδια σε παιδιά μοίρασε ο δήμος Ηρακλείου

Στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και των δράσεων που στοχεύουν στην υποστήριξη των οικογενειών που μαστίζονται από την κρίση, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η εκδήλωση, για τη διανομή των παιχνιδιών που είχαν χαριστεί από τους συμπολίτες μας. Η κοινωνική αυτή δράση διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στο κτίριο της παλιάς λαχανογοράς.

  Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι χόρεψαν με τους μικρούς μας φίλους στο χώρο της εκδήλωσης. Προσφέρθηκαν μπαλόνια και γλυκίσματα από τους εθελοντές και τους εργαζόμενους των Κέντρων Κοινοτικής φροντίδας, και κατασκευές από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.Όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινα Συγγελάκη, «Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας και τις οικογένειές τους. Η χαρά και το παιχνίδι είναι προνόμιο των παιδιών. Ας τους το εξασφαλίσουμε!»

 

Κρήτη

Κρήτη: Αστυνομική επιχείρηση εντόπισε φυτεία με περισσότερα από 1.000 χασισόδεντρα (Βίντεο)

Χασισοφυτεία

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών στα Χανιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών φυτείας με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης σε περιοχή του χωριού Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου.

Πρόκειται για περίπου 1.000 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν σε ρυάκι και εκριζώθηκαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε σήμερα (23.09.2021) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια είκοσι (1.020) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σήμερα (23.09.2021) το πρωί, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου και σε τρεις διαμορφωμένους χώρους μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από χίλια είκοσι (1.020) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της συγκομιδής ύψους έως 3,5 μέτρων, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την 22χρονη Σεβαστή - Είχε χάσει και τη μητέρα της

Ηράκλειο: Στο σπίτι της μετά την μεγάλη περιπέτεια η 36χρονη έγκυος!

Ηράκλειο: Στην Εντατική ο 27χρονος - Τι λέει στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ

ESPA BANNER