Κρήτη

Ηράκλειο

Παγκρήτια σύσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών

Περισσότερο οργανωτικό χαρακτήρα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών  είχε η σημερινή παγκρήτια σύσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ανδρόγεω παρουσία βουλευτών του κόμματος και του υποψήφιου περιφερειάρχη κ.Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Εισηγητής στη σύσκεψη ήταν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος τόνισε την ανάγκη της ενότητας και την ενίσχυση του κοινωνικού μετώπου ενάντια στις σημερινές πολιτικές.Το δίπολο σε αυτές τις εκλογές επεσήμανε είναι “Απολύσεις ή ΣΥΡΙΖΑ” - “Μείωση συντάξεων και μισθών ή ΣΥΡΙΖΑ' και εκτίμησε ότι πολύ γρήγορα η χώρα θα αλλάξει σελίδα με αρχή τις επερχόμενες εκλογές.

 «Καταργούμε το μνημόνιο, προχωρούμε το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, προχωρούμε το σχέδιο για την αποκατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης. «Δεν θέτουμε σε διαπραγμάτευση με κανέναν το ύψιστο χρέος μας να ανταποκριθούμε στην  ανθρωπιστική κρίση, στον πόνο, τη δυστυχία, την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Αυτό είναι το πρώτο χρέος μας», πρόσθεσε.Πάντως είναι ανοιχτή ακόμη η ημερομηνία καθόδου του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη αν και προσδιορίζεται μετά το Πάσχα

 

 

 

 

 

 

 

Κρήτη

Κρήτη - Κορωνοϊός: Νέα κρούσματα μετάλλαξης εντοπίστηκαν στο νησί

κορωνοϊός DNA εργαστήριο έρευνα

Περίπου δέκα νέα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του κορωνοϊού, ανιχνεύτηκαν στη χώρα μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV.

Τα κρούσματα εντοπίζονται στην Αττική, τα περισσότερα όμως στην Κρήτη.

Στην Κρήτη είχαν ανακοινωθεί επίσημα 8 κρούσματα, πριν από λίγες ημέρες, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων μετάλλαξης σε όλη τη χώρα είναι 59, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο μεταλλαγμένο κρούσμα που ανιχνεύτηκε ηταν μία γυναίκα στο Ηράκλειο,  στις 19 Ιανουαρίου, η οποία δεν είχε ιστορικό ταξιδιού. 

Επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναμένεται να εκδοθεί το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήξερες ότι το Κουφονήσι δεν είναι μόνο στις Κυκλάδες;

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Πλήθος κόσμου στο δρόμο παρά την απαγόρευση (βίντεο)

ΠΟΥ - κορωνοϊός: Είναι πολύ νωρίς για χαλάρωση των lockdown στην Ευρώπη