Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Ροταριανός Όμιλος συνεχίζει να στηρίζει τη "Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου"

ροταριανος ομιλος ηρακλειου - στεγη ανηλικων

Συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου στηρίζει για μια ακόμα χρονιά τη «Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου».

Ειδικότερα, σε συνεργασία με έναν από τους χορηγούς του Ρ. Ο. Ηρακλείου, το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ» με έδρα το Ηράκλειο και τις Γούβες προσέφερε είδη αρτοποιείας και αρτοσκευασμάτων σε ποσότητες ικανές να καλύψουν τη σίτιση των παιδιών της Στέγης για τρεις μήνες. Ο πρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης συνοδευόμενος από τον προκάτοχο του Νίκο Χουχουρέλο και παρουσία του χορηγού κ. Στέλιου Σπυριδάκη, επισκέφτηκαν τη «Στέγη Ανηλίκων» και προσέφεραν τα πρώτα τρόφιμα στη Διευθύντρια της Στέγης κ. Μαρίνα Στριλιγκά.

 

Κρήτη

Ο Σταύρος Αρναουτάκης για την Επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης

Τί αναφέρει στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης για την επέτειο από την Εθνική Αντίσταση:

Ο εορτασμός της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, φωτίζει μια από τις πιο ηρωικές περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας. 
Οι Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης με θάρρος και γενναιότητα πάλεψαν απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό, βάζοντας τα θεμέλια για την απελευθέρωση της χώρας.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, τιμούμε τους αγωνιστές εκείνης της περιόδου, ως διαχρονικά σύμβολα του αγώνα για την Ελευθερία και την Πατρίδα.

 

ESPA BANNER