Κρήτη

Ηράκλειο

Ο δήμαρχος Ηρακλείου "χαιρέτησε" την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου

lamprinos.jpg

 Την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στο Παγκρήτιο Στάδιο χαιρέτησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο χαιρετισμός του δημάρχου έχει ως εξής: 

Αξιότιμοι επισκέπτες, κυρίες και κύριοι, φίλοι, αγαπητοί μας νέοι, σας καλωσορίζουμε στο «Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων Στίβου», μια κορυφαία διοργάνωση που τιμά την Κρήτη, και ιδιαίτερα τον Δήμο Ηρακλείου, συνδέοντας τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό, την Ιστορία, και τη σύγχρονη παρουσία της πόλης μας.
Η ευγενής άμιλλα, η αγωνιστικότητα, το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η αξιοκρατία και η κατανόηση,  αποτελούν πανάρχαιες αξίες του  Αθλητισμού στον τόπο μας. Και οι αξίες αυτές,  στις διεθνείς Συναντήσεις, όπως είναι οι σημερινοί Αγώνες, συμβάλλουν καθοριστικά  στην επικοινωνία των λαών και των πολιτισμών, υπηρετούν την ειρήνη, την αλληλεγγύη και τη συναδέλφωση. Διαμορφώνουν δημοκρατικό ήθος.
Ξεχωριστή σημασία έχει για εμάς η παρουσία της «Παιδικής Κερκίδας», καθώς το κύριο μέλημά μας είναι πάντα η νέα Γενιά. Ο κλασικός αθλητισμός εξευγενίζει την ψυχή τους και προετοιμάζει υπεύθυνους πολίτες.
Σε όλους τους αθλητές και στις αθλητικές ομάδες ευχόμαστε: τις καλύτερες επιδόσεις στους αγώνες που θα παρακολουθήσουμε.
 
 
 
 
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τους συνέλαβαν μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο

λιμενικός

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Σούδας, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές των εν λόγω αλλοδαπών πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα “SIS II” ως κλεμμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό