Κρήτη

Ηράκλειο

Ο γκουρού του management στο Ηράκλειο

Δημήτρης Μπουραντάς

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» συνεργάζεται με τον κορυφαίο και εξαιρετικό καθηγητή και συγγραφέα κ.  Δημήτρη Μπουραντά στην υλοποίηση του σεμιναρίου «Αποτελεσματική Ηγεσία για Επιχειρηματική Επιτυχία»

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Θεματολογία Σεμιναρίου - Περιεχόμενου

 • Προσδιοριστικοί παράγοντες της διαρκώς επιτυχημένης επιχείρησης: στρατηγική, δομές και διαδικασίες, συστήματα, κουλτούρα, άνθρωποι, ικανότητα συνεχούς αλλαγής
 • Μάνατζμεντ και ηγεσία
 • Ομαδική εργασία
 • Διοικητικοί και ηγετικοί ρόλοι
 • Ομαδική εργασία: μελέτη περίπτωσης ηγεσίας σε Ελληνική επιχείρηση
 • Ηγετικά στυλ - χαρακτηριστικά
 • Ατομική άσκηση
 • Παρακίνηση – κινητοποίηση συνεργατών
 • Παράγοντες παρακίνησης
 • Ο ρόλος του προϊσταμένου – ηγέτη
 • Αυτοδιάγνωση και σχέδιο βελτίωσης διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων

Διάρκεια και κόστος σεμιναρίου

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών (1 ημέρα) . Το κόστος του σεμιναρίου είναι 230 ευρώ.

Πληροφορίες για συμμετοχή καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00.

Υπεύθυνη Προγράμματος – Πληροφοριών: κα Γιαμπουλάκη Μαρία.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2811103135-6. Εmail: giampoulaki@europeanprogress.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αντιδράσεις στην Αλικαρνασσό για τις δεξαμενές υγραερίου

Παραλιακή Ηρακλείου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλικαρνασσού η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση μονάδας ανεφοδιασμού πλοίων με υγραέριο, στην παραλιακή του Ηρακλείου, από την πλευρά της Αλικαρνασσού.

Όπως δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη ο επιχειρηματίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Βουτσαλάς, οι αρχές θα μπορούσαν στην Αλικαρνασσό να φτιάξουν κάτι άλλο που θα έδινε υπεραξία και δεν θα επιβάρυνε την περιοχή. 

“Όχι πια όλα στην Αλκαρνασσό… Και αεροδρόμιο και φυλακές και ΒΙΠΕ...Ο κόσμος αντιδρά, δεν θα το επιτρέψουν οι δημότες, ας το κάνουν στον Κούλε, ή στο παλιό ΚΤΕΛ μπροστά. Υπάρχουν κι άλλα σημεία. Κι ας φτιάξουν εδώ μια μαρίνα, κάτι καλό για μας”, σημείωσε με νόημα ο κ. Βουτσαλάς.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό, έχει γίνει Συνέλευση στην Αλικαρνασσό και οι δημότες θα αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΟΛΗ, Γιάννης Βαρδαβάς, μιλώντας στο “Ράδιο Κρήτη” ξεκαθάρισε ότι  δεν είναι δεδομένο πως η χωροθέτηση θα γίνει στην Αλικαρνασσό αφού, όπως είπε, εξετάζονται κι άλλα σημεία και μάλιστα ένα από αυτά είναι στα δυτικά του Ηρακλείου.

Ο ίδιος αναγνώρισε την αγωνία του κόσμου στην Αλικαρνασσό, εξηγώντας ότι όλα γίνονται στην προσπάθεια για αλλαγές που επιβάλλει η κλιματική αλλαγή.

Ελένη Μπουρμά

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τους "τσίμπησε" και τους τρεις η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Ηράκλειο: Γύρισε στο δωμάτιο και άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του

Ηράκλειο - τροχαίο δυστύχημα: Οι απώλειες που βίωσαν οι δύο φίλοι

ESPA BANNER