Κρήτη

Ηράκλειο

Οι Κρήτες Μαραθωνοδρόμοι τιμούν τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα τιμήσει τον σπουδαίο Κρητικό σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή για την προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου στην Πύλη Ιησού προς τιμή του Νίκου Καζαντζάκη.

Στην εκδήλωση αυτή παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κρήτης, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης από τους Δήμους Ηρακλείου, Αρχανών-Αστερουσίων,και από το μουσείο Νίκου Καζαντζάκη.

Επίσης έχουν προσκληθεί να πλαισιώσουν με την φωνή και την μελωδία τους οι καλλιτέχνες Ψαραντώνης- Νίκη Ξυλούρη, Λουδοβίκος των Ανωγείων, το συγκρότημα ΕΡΑΝ,ο Νίκος Ηλιάκης, ο Μάριος Ηλιάκης και το ρεμπέτικο συγκρότημα που αποτελείται από τους Βαγγέλη Κακουδάκη και Γιώργο Χαλκιαδάκη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα υπάρξει ένα μικρό κέρασμα προσφορά των εταιρειών Γρηγόρης μικρογεύματα, κρασί Σίβας και Αναπτυξιακής εταιρείας Γέργερης. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά λόγο του περιορισμένου χώρου θα υπάρχει ειδική πρόσκληση για πληροφορίες τηλ: 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος εκδήλωσης). 

Κρήτη

Ηράκλειο

ΔΕΥΑΗ: Προσοχή στην κατανάλωση νερού ενόψει καύσωνα

καύσωνας

Η ΔΕΥΑΗ καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση / κατανάλωση νερού αποφεύγοντας το πλύσιμο αυλών-αυτοκινήτων, λόγω και των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή του νερού καθημερινά στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Τράβηξε μαχαίρι, μετά το τροχαίο

Ηράκλειο: Οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια - Αναστάτωση από τη συμπλοκή