Κρήτη

Ηράκλειο

Οι Δήμοι Ηρακλείου και Καρπενησίου συνεργάζονται για τον τουρισμό

dimarxos2.jpg

Η συνεργασία Ηρακλείου και Καρπενησίου στο τομέα του τουρισμού και μάλιστα του εσωτερικού και το πλαίσιο συμπόρευσης των δύο Δήμων με απώτερο στόχο την ενίσχυσή του, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη.

dimarxos.jpg

dimarxos.jpg, by gpapadakis

Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Καρπενησίου κ. Χρήστος Τσάμπρας και ο Αντιδήμαρχος κ. Ταξιάρχης Κουτρουμάνης, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της παρουσίας αντιπροσωπείας από το Καρπενήσι και τη λειτουργία περιπτέρου στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) για την προώθηση και προβολή του τουρισμού της περιοχής και των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που παράγει.
Στόχος, όπως τόνισαν οι δύο Δήμαρχοι, είναι οι κοινές προσπάθειες για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου όλους του μήνες του χρόνου, συνδυάζοντας παράλληλα και το ζωντανό  πολιτισμό  του  λαού  μας , όπως   έχει   διαμορφωθεί  μέσα  από την  ιστορία  και  τις  εμπειρίες, ο οποίος μπορεί να   εκφραστεί  και  να  προσδώσει  την  ιδιαιτερότητα  στο  τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο του Καρπενησίου μαζί  με τον ομόλογό του και ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες προβολής του Δήμου της Ευρυτανίας.

Κρήτη

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Διακοπή ρεύματος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Κρήτης καιειδικότερα σε Ηράκλειο και Χανιά, λόγω έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος

Ηράκλειο

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στον δήμο Ηρακλείου, στην πλατεία Δασκαλογιάννη στις εγκαταστάσεις του περιπτέρου και του ξενοδοχείου Mediterania,του cafe Μωσαϊκό στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Χ'μιχάλη Γιάνναρη. Επίσης στην οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη και στην οδό Σμύρνης από την οδό Κοζύρη μέχρι την οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη, λόγω κατασκευών.

Χανιά

Από τις 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Στον δήμο Ελ. Βενιζέλου, στις περιοχές Κατσιφαριανά, Χρυσοπηγή, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές, Όλη η περιοχή των Περιβολίων, Βαμβακόπουλο, Λυγιδές, Συκόλια, Μαρμαράς, Βαρύπετρο, Φυλακές Αγιάς, λόγω εργασιών συντήρησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη: Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

ΚΙ.ΝΑΛ.: Στις κάλπες σήμερα μέλη και φίλοι του κόμματος για εκλογή νέου Προέδρου

 

ESPA BANNER