Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκινούν οι δράσεις στο Ηράκλειο για την πρόληψη του αλκοόλ

alkool.jpg

Ξεκινούν το  Σάββατο 18.4.2015 στις 11.00 π.μ. στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου οι εκδηλώσεις της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ» (ΕΠΑ)  η οποία πραγματοποιείται από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ «Η Επιστροφή».

Οι εκδηλώσεις με κεντρικό μήνυμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια. Όσο Λιγότερο Τόσο Καλύτερα» τελούν υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, στοχεύουν στην ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ και θα διαρκέσουν από 18 έως 24 Απριλίου 2015.

Πρόγραμμα Τελετής Έναρξης

Σάββατο 18 Απριλίου 2015 – Λότζια

11:00 – 11:30  :   Άνοιγμα με την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

11:30- 11: 50

Καλωσόρισμα &  Χαιρετισμοί από την πρόεδρο του Συλλόγου Επιστροφή κα Μαίρη
Κουλεντάκη, Γαστρεντερολόγο.

Εκπρόσωπο του Δήμου Ηρακλείου κα Μαρία Καναβάκη, Αντιδήμαρχο Παιδείας- δια Βίου Μάθησης-
Νέας Γενιάς- Καινοτομίας.

Εκπρόσωπο της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.
Εκπρόσωπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/Θμιας & Δ/Θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Εκπρόσωπο των Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ (ΚΟΠΑ) Κρήτης.

11:50 – 12:20  :  Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

12:30 – 13:00  :   Παρουσίαση μουσικού προγράμματος από την κα Τζούλι Ναούμ (Κιθάρα και Τραγούδι , την κα ¨Έφη  Βετουλάκη (Πιάνο και Τραγούδι) και τον κ. Μπάμπη Κτιστάκη ( Μπουζούκι)

13:30 – 14:30 :   Μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τους: Όμιλο Βρακοφόρων της Νέας Γενιάς Ηρακλείου Κρήτης κ. Στέλιου Παπαδάκη και τους μουσικούς κ. Στέλιο Βολακάκη (Λύρα), Ιάκωβο Μανωλά (Λαούτο) , Μιχάλη Περιστενίδη (Λαούτο), Γιώργο Μαθιουλάκη (Μαντολίνο).

Κρήτη

Ηράκλειο

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ

πανελληνιες ηρακλειο

Δεύτερη μέρα εξετάσεων στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά.

Όσον αφορά τα Μαθηματικά η ΟΕΦΕ σχολίασε: "Τα θέματα κρίνονται βατά και κλιμακούμενης δυσκολίας. Εξετάζουν σχεδόν το σύνολο της ύλης και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σχολικό βιβλίο."

Δείτε τις απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ:

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λινού: Οι γυναίκες κάτω των 50 ετών να κάνουν εμβόλια mRNA

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

Κουτσούμπας στη Βουλή: «Σκουπίδι» το εργασιακό νομοσχέδιο