Κρήτη

Ηράκλειο

Ξεκίνησαν τα έργα στη Χανιόπορτα (φωτογραφίες)

xanioporta4.jpg

Ξεκίνησαν οι εργασίες στην περιοχή της Χανιόπορτας στο Ηράκλειο με τους οδηγούς που θέλουν να μετακινηθούν προς το κέντρο, να αλλάζουν πορεία προκειμένου να φτάσουν σε αυτό. Τα έργα θα επεκταθούν και γύρω από το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου και θα κρατήσουν συνλικά 8 εβδομάδες.

Κατά την πρώτη φάση και για διάστημα πέντε (5) εβδομάδων, προβλέπεται:
1.Η μετατροπή της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου σε άνοδο από το ύψος του Δημοτικού parking, απέναντι από την οδό Φαιτάκη έως την Λ. Καλοκαιρινού.
2.Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Λ. 62 Μαρτύρων και οδό Πυράνθου προς Χανιόπορτα, να διοχετευθεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.
3.Αποκλεισμός της πρόσβασης στην Λ. Πλαστήρα από την πλευρά της Χανιώπορτας.
4.Κλείσιμο του ρεύματος καθόδου της Λ. Καλοκαιρινού προς οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και μέρους της οδού Κισάμου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, με διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων προς την οδό Εφόδου και Λ. 62 Μαρτύρων.

xanioporta.jpg

xanioporta.jpg, by gpapadakis

xanioporta2.jpg

xanioporta2.jpg, by gpapadakis

xanioporta3.jpg

xanioporta3.jpg, by gpapadakis

xanioporta4.jpg

xanioporta4.jpg, by gpapadakis

Κατά την δεύτερη φάση και για διάστημα τριών (3) εβδομάδων, προβλέπεται:
1.Να παραμείνει η οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ως άνοδος από το ύψος του Δημοτικού parking, απέναντι από την οδό Φαιτάκη έως την Λ. Καλοκαιρινού.
2.Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Λ. 62 Μαρτύρων προς Χανιώπορτα, να διοχετευτεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.
3.Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από την Λ. Καλοκαιρινού προς Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, να διοχετευτεί προς την οδό Εφόδου και τους παράπλευρους δρόμους.

Η έναρξη των εργασιών ξεκινά την Τρίτη 17-11-2015, και θα διαρκέσει οχτώ (8) εβδομάδες όπως αναφέρεται παραπάνω αναλυτικά στις δύο φάσεις των εργασιών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής