Κρήτη

Ηράκλειο

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση της ΕΑΣΗ - Ποιοι μένουν εκτός

eash_medium.jpg

​Πρώτος σε ψήφους, στις εκλογές της ΕΑΣΗ, αναδείχθηκε κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής, ο Γιώργος Γωνιανάκης από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κρουσώνα, με 84 ψήφους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Ανδρέας Στρατάκης ήρθε δεύτερος με 79 ψήφους, ενώ για πρώτη φορά υποψήφιος στην ΕΑΣΗ κ. Μ. Χιλετζάκης, εξελέγη τρίτος με 78 ψήφους.

Ακολουθούν οι Γιάννης Πυργιαννάκης με 74 ψήφους, ο Μιχάλης Καμπιτάκης με 56 ψήφους, ο Γιώργος Περογιαννάκης με 55 , ο Γιάννης Χατζάσκος με  51, ο Γιώργος Παπαματθαιάκης με 40 και ο Γιάννης Φουντουλάκης με 37 ψήφους.

Εκτός τίθενται οι Σταύρος Γαβαλάς με 35 ψήφους καθώς θα είναι πρώτος αναπληρωματικός, Ζαχαρίας Σπυριδάκης με 31,  Μιχάλης Σχοιναράκης με 24, Κώστας Καράτζης με 21ψήφους,  Γιώργος Σκουλατάκης με 13,  Γιάννης Φαντινάκης με 10 ψήφους.

Να σημειωθεί ότι η εκλογική διαδικασία "στιγματίστηκε" από ένταση και διαπληκτισμούς.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τους συνέλαβαν μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο

λιμενικός

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Χανίων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Σούδας, κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στις αποσκευές των εν λόγω αλλοδαπών πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν καταχωρημένα στο σύστημα “SIS II” ως κλεμμένα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος σεισμός στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε 21χρονη!

Αξιοποίηση Νεωρίων και Ενετικών Τειχών: "Έδωσαν τα χέρια" δήμαρχος και Υπουργός - φωτό