Κρήτη

Ηράκλειο

Νέα αξονική εγκεφάλου στην τουρίστρια που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κνωσό

κνωσσός κεραυνός

Για 11η ημέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου, η τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα μετά το χτύπημα κεραυνού στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Η γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη και σήμερα της έγινε νέα αξονική τομογραφία εγκεφάλου, προκειμένου να διαπιστωθεί, το εύρος της βλάβης που της προκάλεσε το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οπως είπε στο ekriti.gr ο διοικητής ΠΑΓΝΗ 0 Βενιζελείου Νίκος Χαριτάκης, οι υπόλοιπες ζωτικές λειτουργίες της είναι ικανοποιητικές, ενώ και η ενδοκρανιακή πίεση, που εξ' αρχής ανησύχησε τους γιατρούς, έχει "πέσει".

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει σκέψη, να "ξυπνήσουν" τη γυναίκα από το τεχνητό κώμα, το οποίο βρίσκεται και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη μελέτη της αξονικής.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες