Κρήτη

Ηράκλειο

Μύρισε Χριστούγεννα στο Ηράκλειο...

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έχει μπει το Ηράκλειο αφού η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και αναμένεται να γίνει ακόμα περισσότερο, με τη φωταγώγηση του καραβιού, ύψους 10 μέτρων, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα τοποθετηθούν συνολικά 25 σπιτάκια. Σε αυτά θα αναπτύσσονται εμπορικές και κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ θα πραγματοποιούνται και βιωματικές δράσεις για τα παιδιά. Παράλληλα συγκροτήματα και καλλιτέχνες της πόλης αφιλοκερδώς θα διασκεδάζουν τους Ηρακλειώτες καθόλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 11:30, στο Πoλύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου στην οδό Ανδρόγεω.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Η κ. Γιώργος Τσαγκαράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Γιώργος Αντωνάκης».

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο κατέληξε στη νησίδα...

ΙΧ πάνω σε νησίδα

Καβάλα ...στη διαχωριστική νησίδα βρέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο απόψε σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το νέο τροχαίο συμβάν σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανέβει πάνω στη νησίδα, όπου και ακινητοποιήθηκε,

Στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με ιδιαίτερη προσοχή, μέχρι και την απομάκρυνση του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!