Κρήτη

Ηράκλειο

Μιχελογιαννάκης για απεργία πείνας: Τράβηξα του Χριστού τα Πάθη (βίντεο)

μιχελογιαννακης

Για αποκατάσταση του χλευασμού που υπέστη πριν από δύο χρόνια, όταν είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας μαζί με τους Σύρους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μιχελογιαννάκης.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο mega, είπε σχετικά με το θέμα των μεταναστών: «Πολιτικός δεν είναι αυτός που πρέπει να βλέπει ένα-δύο χρόνια μετά, τουλάχιστον; Θα πω κάτι τώρα το οποίο τώρα έφτασε η στιγμή να το πω» και συνέχισε: «Βγάζουν τα καναλάκια τα συστημικά το μωρό (σ.σ. που έχασε τη ζωή του στα τουρκικά παράλια). Πριν από ενάμιση χρόνο ένας ήθελε τον μετανάστη να φεύγει κατευθείαν (σ.σ. για τις χώρες της Ευρώπης) και ήθελε τότε την αλλαγή του συμφώνου μετανάστευσης και τη συνθήκη Σένγκεν. Και τόλμησε, τότε, και έκανε μια απεργία πείνας. Ο Μιχελογιαννάκης. Τον χλευάσανε, του κάνανε, του δείξανε… Μετά από πόσο καιρό τώρα. Δεν κάθομαι να ανέχομαι εγώ τον χλευασμό που κάνανε του κάθε γραφικού, τότε που λέγανε “σάντουιτς έτρωγε”, όταν είχα την τσάντα με τα φάρμακα που έχω στη Βουλή μέσα.

«Τράβηξα για δύο χρόνια του Χριστού τα Πάθη. Το λέω και δακρύζω», τόνισε ο κ.Μιχελογιαννάκης.

 

Κρήτη

Κρήτη: Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις

κορωνοϊός μάσκα

Συνολικά 76 άτομα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ, μετά τους ελέγχους που διενήργησε η ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν 62 πρόστιμα, εκ των οποίων 15 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 36 στο Ηράκλειο, 2 στο Λασίθι και 2 επί του ΒΟΑΚ.

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 14 πρόστιμα, εκ των οποίων 3 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 4 στο Ηράκλειο και 5 στο Λασίθι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - κορωνοϊός: Ψάχνουν απαντήσεις για το "ορφανό" μεταλλαγμένο κρούσμα

Ηράκλειο: Δολιοφθορές και... δυναμιτάκια σηκώνουν στο πόδι μια ολόκληρη γειτονιά!

Η Αίτνα «βρυχάται» ξανά: Λάβα και καπνοί στον ουρανό της Σικελίας (βίντεο)