Κρήτη

Ηράκλειο

Με το Δήμαρχο Σάμου συναντήθηκε ο Βασίλης Λαμπρινός

λοτζια

Το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λότζια ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος. Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν θέματα της αυτοδιοίκησης αλλά και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής καθώς.

Τέλος, αντάλλαξαν δώρα και ο Δήμαρχος Σάμου προσέφερε στο Δήμαρχο Ηρακλείου μία πλακέτα για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα, με το ψήφισμα της Εθνοσυνέλευσης των Σαμίων για την Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου του 1912 με την υπογραφή του Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηρακλείου προσέφερε στον Δήμαρχο Σάμου το βιβλίο «Ο Κρητικός Πόλεμος 1645-1669. Η μεγάλη πολιορκία και η εποποιία του Χάνδακα» της Χρυσούλας Τζομπανάκη.
 

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Κλείνει τμήμα νηπιαγωγείου - Θετικός στον ιό μικρός μαθητής

Νηπιαγωγείο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής σε τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας και αυτό ενεργοποιεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα με το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος.

Παράλληλα, σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει και ο αδελφός του μαθητή, που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Την ίδια στιγμή στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου η ανησυχία και πάλι κλιμακώνεται μετά και τα 9 επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα που ανακοινώθηκαν κατά τη σημερινή επιδημιολογική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Προς ανακωχή ΕΕ και AstraZeneca για τα εμβόλια

Ισπανία: Τρέμει η γη στη Γρανάδα από διαδοχικούς σεισμούς