Κρήτη

Ηράκλειο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Αντισεισμική Θωράκιση Κατασκευών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση με θέμα: «Αντισεισμική Θωράκιση Κατασκευών, Σύγχρονες & Ασφαλείς Υποδομές – Έργα Σχολικής & Λαϊκής Στέγης», που διοργάνωσαν από κοινού το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και η Ένωση Γονέων μαθητών Δ. Ηρακλείου  στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, με ομιλητές τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Γωνιανάκη  Γιάννη, τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων μαθητών Δήμου Ηρακλείου Συντυχάκη Μανόλη και τον καθηγητή σεισμολογίας Τάσσο Σταύρο.   

Επιδίωξη της εκδήλωσης ήταν αξιοποιώντας την επιστημονική και τεχνολογική γνώση να διασφαλίσουμε αρχικά τη ζωή των παιδιών μας που κάνουν μάθημα σε κτήρια που δεν πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές, τη δική μας ζωή, τεκμηριώνοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση ανάπτυξης του κλάδου των κατασκευών.

 

Κρήτη

Χανιά

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στην περιοχή Πιθάρι

διακοπή νερου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 από ώρα 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού σε τμήματα της περιοχής Πιθάρι της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί για τις αναγκαίες εργασίες διασύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

ειδησεις σημερα 

Κορωνοϊός - Οροπέδιο Λασιθίου: Rapid test σε Τζερμιάδο, Καμινάκι και Αγ. Γεώργιο

ΟΑΚ: Ξεκινούν ξανά οι εργασίες στον κόμβο των Μουρνιών

Κέντρο Ηρακλείου: Εγκαίνια στο νέο σημείο διεξαγωγής rapid test