Κρήτη

Ηράκλειο

Με διακρίσεις και πιστοποιήσεις "έκλεισε" το Creta Maris

creta maris

We do local, Q Label, Apollo, Schauinsland & ACTTA, φορείς οι οποίοι με τις πιστοποιήσεις και τις βραβεύσεις τους αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά την επιτυχημένη πορεία του Creta Maris Beach Resort το 2015, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν σε όλους τους τομείς της ελληνικής και διεθνής σκηνής.

Κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, το Creta Maris Beach Resort, παρά τις απαιτητικές οικονομικές συνθήκες συνέχισε να λειτουργεί «Πράττοντας Τοπικά», καταφέρνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά να περάσει επιτυχώς όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του Προτύπου «We do local». Επίσης, δεν σταμάτησε να έχει ως έναν από τους κύριους στόχους του τηνποιότητα, υπό το πρίσμα της βέλτιστης ικανοποίησης των απαιτήσεων των επισκεπτών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που πιστοποιήθηκε από τους δώδεκα σημαντικότερους ελβετικούς τουριστικούς φορείς, με συντονιστή την Ελβετική Ομοσπονδία Τουρισμού, με το «Q Label», ένα Σήμα Ποιότητας για τον Τουρισμό – επιπέδου I.  Σήμα, το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις  Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις με σκοπό την επιβεβαίωση της ήδη υψηλής ποιότητας που προσφέρουν.

Τις προαναφερθείσες πιστοποιήσεις του ξενοδοχείου συνόδεψαν και τρεις σημαντικές βραβεύσεις, που προήλθαν από τους συνεργάτες και επισκέπτες του ξενοδοχείου. Για την ακρίβεια, το τουριστικό γραφείο KuoniApollo βράβευσε το Creta Maris Beach Resort με το βραβείο «Gold Customers Choice Award 2014», έπειτα από την υψηλή προτίμηση που έδειξαν οι σκανδιναβοί επισκέπτες του στο ξενοδοχείο. Επιπρόσθετα, το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland, προχώρησε με τη σειρά του στην απονομή του βραβείου «Top Hotel Partner 2015» χαρακτηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο άψογη τη συνεργασία του με το Creta MarisBeach Resort και αναδεικνύοντάς το στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.
Τέλος, το Creta Maris Beach Resort τιμήθηκε από το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης (ACTTA) κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης  του, ως παράδειγμα ξενοδοχείου προς μίμησηπου διοργανώνει τακτικά ασκήσεις ετοιμότητας για περιπτώσεις «εκτάκτων αναγκών» με αποτέλεσμα την άψογη αντιμετώπιση  κρίσεων.
Οι προαναφερθείσες βραβεύσεις και πιστοποιήσεις του ξενοδοχείου, αλλά και το σύνολο όσων έχουν προηγηθεί μέχρι σήμερα, χαρακτηρίζουν τη λήξη της τουριστικής περιόδου 2015 ως επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη για το Creta Maris Beach Resort.
 
Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά (Maris Hotels) και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυξήθηκαν οι χρήστες ψυχοφαρμάκων, σύμφωνα με έρευνα

ψυχοφαρμακα

Προβληματισμό προκαλούν τα ευρήματα έρευνας που διενεργήθηκε μέσα από τη συνεργασία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο και αποτυπώνει τις διαστάσεις του προβλήματος στις οικογένειες μετά το πολύμηνο λοκντάουν και τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς πολλών συμπολιτών μας.

Όπως δήλωσε στο “Ράδιο Κρήτη” και την Ελένη Μπουρμά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ, Στέλιος Βοργιάς, καταγράφηκε αύξηση και μάλιστα, σε ποσοστό 15%, των πολιτών που στηρίζονται στη χορήγηση ψυχοφαρμάκων, και μάλιστα όχι ήπιων, στην περιοχή του Ηρακλείου!

Πρόκειται για πολύ ανησυχητικά στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Βοργιάς, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει ανάλυση και ίσως χρειαστεί νέα έρευνα εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους εκπροσώπους του οποίου, όπως είπε, το ΕΚΗ θα έρθει σε επαφή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αφενός η πολυετής οικονομική κρίση, στη συνέχεια η πανδημία με τις αναστολές εργασίας, τον εγκλεισμό και τώρα η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, οδήγησαν τους πολίτες σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο!

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

ESPA BANNER