Κρήτη

Ηράκλειο

Μία ακόμη αίθουσα για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

dimotiko2.jpg

Μια ακόμα νέα αίθουσα τοποθετήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, με σκοπό να αντιμετωπιστεί ο αυξημένος αριθμός των μικρών μαθητών του σχολείου.
Τη νέα αίθουσα είχαν ζητήσει πριν από λίγες εβδομάδες οι γονείς των παιδιών, για να βελτιωθούν οι συνθήκες διδασκαλίας στο σχολείο και η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα.

dimotiko.jpg

dimotiko.jpg, by gpapadakis

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης δήλωσε: «Με γρήγορους ρυθμούς ανταποκριθήκαμε και καλύψαμε μια ακόμα ανάγκη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Γαζίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, καθώς και τον Πρόεδρο της ΤΚ Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και σε αυτό το έργο και να τονίσω πώς βασικός μας στόχος παραμένει η κατασκευή ενός νέου, σύγχρονου δημοτικού σχολείου στην περιοχή. Ένα έργο για το οποίο συνεργαζόμαστε άριστα με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, όπως είναι γνωστό άλλωστε έχουμε αγοράσει με τη βοήθεια της Περιφέρειας το οικόπεδο, έχουμε λάβει την έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος κι έχουμε ολοκληρώσει τις μελέτες, ο ίδιος δε ο Περιφερειάρχης έχει δεσμευτεί για την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Τον ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την υποστήριξή τους στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και πιστεύω πώς και με το νέο αυτό σχολείο, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα της σχολικής στέγης στο Δήμο μας».

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: Ποια τμήματα σχολείων "έκλεισε" ο κορωνοϊός

Σχολεία - Κορωνοϊός

Τρία σχολεία στην Κρήτη έχουν αναστείλει μέχρι στιγμής τη λειτουργία τμημάτων τους εξαιτίας εμφάνισης κρούσματος κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Υπουργείο Παιδείας, πρόκειται για τα παρακάτω σχολεία:

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας στο οποίο έχει ανασταλλεί η λειτουργία του του τμήματος Ε2 έως και τις 31 Ιανουαρίου

Το 52ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου όπου το τμήμα ΣΤ2 έχει αναστέιλλει τη λειτουργία του έως και τις 28 Ιανουαρίου

και τέλος το Δημοτικό Σχολείο Ψαρής Φοράδας στον Δήμο Βιάννου στο οποίο έχει ανασταλλεί η λειτουργία των τμημάτων B (Β Τάξη), Τμήμα B (Γ Τάξη), Τμήμα B (Δ Τάξη) έως και τις 28 Ιανουαρίου. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργαζόμενοι στην Κρήτη, ασφαλισμένοι στη Βουλγαρία και φοβούνται να μιλήσουν!

Μιχάλης Καραμαλάκης: Παραμένει Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο Ηρακλειώτης Αντιστράτηγος

Στον δρόμο, σε συνθήκες παγετού βρέθηκαν δύο 13χρονοι

Γυμνάσια - Λύκεια: Σήμερα αποφασίζουν οι Λοιμωξιολόγοι για το άνοιγμά τους