Κρήτη

Ηράκλειο

Καταδίκη από τη Ν.Ε Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ για το παράνομο γυμναστήριο της Χ.Α

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηρακλείου καταδικάζει την όποια οργανωμένη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. Ιδιαίτερα σε έναν χώρο άθλησης όπου νέοι άνθρωποι παρευρίσκονται καθημερινά και κινδυνεύουν από ιδεολογικοπολιτικές απόψεις τέτοιου είδους.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένως  η Χ.Α. αποτελεί ένα ναζιστικό μόρφωμα και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι αρμόδιες αρχές να πράξουν άμεσα ώστε να παραδοθεί ο χώρος στην αρχική του μορφή.

Οι νέοι της πόλης και το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών του Ηρακλείου θα απομονώσουν τέτοια περιστατικά καθώς και αυτούς που τα δημιουργούν.   

 

Για τη Ν.Ε. Ηρακλείου

Ο Γραμματέας

Λάμπρος Αντωνόπουλος

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Μπήκαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να κλέβουν κινητά

κινητο τηλέφωνο

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας οι οποίοι κατηηγορούνται για κλοπή, προχώρησαν την Παρασκευή οι αστυνοικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Συγκεκριμένα οι δύο δσράστες αφαίρεσαν από κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων δύο κινητά τηλέφωνα, έγιναν όμως αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επιπλέον στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμα ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε κλαπεί στις Ιουνίου από το ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα - μεσημέρι σε καφενείο - Δέκα συλλήψεις

Μυλοπόταμος: Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μία μικρή χασισοφυτεία (φωτο)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»