Κρήτη

Ηράκλειο

Κανονικά η πληρωμή των εργαζομένων στα s/m Χαλκιαδάκης - Πλήρης επάρκεια αγαθών

σούπερ μάρκετ χαλκιαδάκης

Ανακοίνωση από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης: 

Η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. πληρώνει σήμερα τους 1028 εργαζομένους της με μετρητά, προκειμένου να μην τους υποβάλει στην ταλαιπωρία αναμονής στα ΑΤΜ για 60 ευρώ την ημέρα. Η διοίκηση αποφάσισε να πληρώσει νωρίτερα το επίδομα αδείας σήμερα προκειμένου να δώσει λύση ρευστότητας στους εργαζόμενους και εφόσον κριθεί απαραίτητο, το ίδιο θα κάνει και την επόμενη εβδομάδα με τη μισθοδοσία των εργαζομένων της, αν συνεχιστεί η τραπεζική αργία.

Εν τω μεταξύ οι πελάτες εξυπηρετούνται χωρίς κανένα πρόβλημα από τα καταστήματα της αλυσίδας, καθώς υπάρχει επάρκεια σε όλα τα είδη και γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες χωρίς το όριο των 60 ευρώ που ισχύει για τα ΑΤΜ.

Προσωρινά τεχνικά προβλήματα που παρατηρούνται λόγω υπερφόρτωσης του ηλεκτρονικού συστήματος των τραπεζών ομαλοποιούνται και προς το παρών δεν εμποδίζεται η ομαλή διεξαγωγή των συναλλαγών.
 
 
 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER