Κρήτη

Ηράκλειο

Κανονικά η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πλαστήρα

λεωφόρος πλαστήρα

Κανονικά διεξάγεται από το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου,η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Λ. Πλαστήρα, η οποία είχε μονοδρομηθεί προσωρινά προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες στην περιοχή.
 
Η επίσπευση των εργασιών μετά από τις οδηγίες που έδωσε  η Αντιδημαρχία  Τεχνικών έργων, ομαλοποίησαν μέσα σε 48 ώρες την διέλευση των οδηγών αντί των 7 ημερών που αρχικά είχε προβλεφθεί  για την ολοκλήρωση του έργου.
 
Μάλιστα σήμερα η Λεωφόρος Πλαστήρα που αποτελεί μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες του Ηρακλείου λειτουργεί σήμερα επικουρικά και για την παρέλαση αφού πλέον μετά την εντατικοποίηση των έργων παραδόθηκε χθες στο σύνολό της σε κυκλοφορία.
 
 
 
 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων