Κρήτη

Ηράκλειο

Κανναβάκη: Οι νέοι βρίσκουν το δρόμο τους όταν αγωνίζονται με πείσμα

κανναβακη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Παιδείας Ηράκλειου, Μαρίας Κανναβάκη, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων.

Με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των βάσεων εισαγωγής στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές έτους 2015 και των ονομάτων των επιτυχόντων σ’ αυτές τελειοφοίτων των Λυκείων κλείνει γι αυτούς ο ωραίος μαθητικός κύκλος.

Τους επιτυχόντες όλων των σχολών, για τους οποίους αρχίζει τώρα ένας νέος κύκλος, συγχαίρω θερμά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο αγώνα τους ως ακαδημαϊκών πλέον πολιτών. Επίσης συγχαίρω το ίδιο θερμά τους γονείς και τους καθηγητές τους για τις επιτυχίες των παιδιών και μαθητών τους. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται και σ’ αυτούς.

Σε όσους δεν τα κατάφεραν πρέπει να πω ότι ο αγώνας της ζωής είναι μεγάλος και διαρκής. Να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους γιατί οι νέοι βρίσκουν το δρόμο τους μόνο όταν αγωνίζονται με πείσμα και αισιοδοξία και δεν εγκαταλείπουν τις προσπάθειές τους.

Κρήτη

Κρήτη: Βροχή ...χρυσάφι για τις καλλιέργειες σε όλο το νησί - Προσοχή στο οδικό δίκτυο (Βίντεο)

βροχη

Μετά από ένα ιδιαίτερο άνομβρο Νοέμβριο, σημαντικές βροχές έπεσαν στην Κρήτη το Σάββατο (4/12).

Ειδικά τις τελευταίες ώρες η βροχόπτωση είναι έντονη σε πολλά σημεία του νησιού, ενώ ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τα 8 μεγαλύτερα ύψη βροχής που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο νησί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα 18:00) δίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Δείτε τον καιρό για αύριο Κυριακή:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 224 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στο κέντρο (Φωτογραφίες)

Κίνημα Αλλαγής: Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου

ESPA BANNER