Κρήτη

Ηράκλειο

Και οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Ηρακλείου συμμετέχουν στην απεργία της 27ης Νοεμβρίου

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου Κρήτης παίρνοντας υπ’ όψη τα σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα των συνταξιούχων όλων των ταμείων και με βάση τα διατυπωμένα αιτήματα τους για:

·  ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ.

·  ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

·  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 65 ΧΡΟΝΩΝ.

·  ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.

·  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

·  ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

·  ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

και εκτιμώντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί καμία θετική απάντηση σ’ αυτά από την κυβέρνηση, που οδηγεί τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση κάτω από τις βάρβαρες αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές που επιβάλει με εντολή της Ευρ. Ένωσης προς όφελος του κεφαλαίου, αποφάσισαν να συμμετέχει σε μια σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων με αρχή την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία 27 Νοέμβρη 2014 με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας 10 π.μ.

"Το αγωνιστικό αυτό κάλεσμα της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου απευθύνεται σε όλους τους συνταξιούχους και τους καλεί να το αγκαλιάσουν. Να δώσουν το παρόν στον αγώνα για τη λύση των προβλημάτων μας που ταλανίζουν την Εργατική Τάξη και τις λαϊκές οικογένειες.

Ραντεβού στον αγώνα. Μην ανέχεστε το μικρότερο κακό γιατί φέρνει στο προσκήνιο νέα επίθεση. Μην μειώνεις τις απαιτήσεις σου !  Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν γίνονται. Καμιά νέα παρέμβαση στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Είναι αιτία πολέμου".

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη