Κρήτη

Ηράκλειο

Κάλεσμα για την επαναλειτουργία του Ξενώνα Αστέγων Ηρακλείου

astegoi.jpg

Σε συστράτευση, προκειμένου να επαναλειτουργήσει ο Ξενώνας Αστέγων Ηρακλείου, καλεί η παράταξη Ελληνική Αυγή του Περιφειακού Συμβουλίου Κρήτης. Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με λύπη και οργή μάθαμε ότι το κέντρο αστέγων Ηρακλείου,κατεβάζει ρολά, λόγω ότι απολύονται οι εργαζόμενοι-ες ,που έτσι και αλλιώς, και πρός τιμήντους ,εργάζοταν εθελοντικά τούς τελευταίους έξι μήνες!
Στόν δρόμο θά βρεθούν αρκετοί Ελληνες άστεγοι,και φυσικά τήν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ,δεν την ενδιαφέρει καθόλου,καθότι προτιμά να διορίζει τα κομματικάτης στελέχη,και το ψηφοθηρικό δυναμικότης!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,έχει κάνει ήδη ερώτηση στην Περιφέρεια Κρήτης,για την στήριξη του κέντρου αστέγων,τόσο οικονομικά ,όσο και υλικά!
Ηδη ήρθαμε σε επικοινωνία μέ αστέγους που φιλοξενήθηκαν στο κέντρο αστέγων,και ξεκινήσαμε ήδη να συνδράμουμε με κάθε δυνατή βοήθεια!
Στο πλευρό των εργαζομένων βρισκόμαστε και είμαστε στην διαθεσήτου σε οτιδήποτε χρειαστούν,και σύντομα θα διοργανώσουμε και δημόσια,διαμαρτυρία!
Καλούνται επίσης νά πάρουν θέση,οι κυβερνητικοί βουλευτές ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ,και ιδίως ο λαλίστατος,κύριος ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ,και να ξεκινήσουν ενέργειες,για την επανεκίνηση της λειτουργίας του κέντρου ΑΣΤΕΓΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ άμεσα!!
                   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
                         Περιφερειακός Σύμβουλος
                         ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Με εισαγγελική εντολή σε δομή, παιδάκι 2,5 ετών - Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς

παιδάκι

Στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μεταφέρθηκε την Παρασκευή, με Εισαγγελική εντολή, παιδάκι 2,5 ετών από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με την "Ανατολή", η εντολή του Εισαγγελέα δόθηκε λόγω παραμέλησης από το οικογενειακό του περιβάλλον, με την επιμέλεια να αφαιρείται προσωρινά από τους γονείς του και να δίδεται σε κοινωνική δομή-ίδρυμα του Ηρακλείου.

Το μικρό, ηλικίας 6 μηνών, αδελφάκι του εν λόγω παιδιού, ήδη βρίσκεται στην ίδια δομή, αφού προ ημερών αυτό είχε μείνει για πολλές ώρες νοσηλευόμενο μόνο του στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί να κινητοποιηθεί και να εκκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί στη δομή.

Ακολούθησε έρευνα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ιεράπετρας, που διεπίστωσε ότι και το άλλο παιδί της οικογένειας ζούσε παραμελημένο και όχι σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Το 2,5 ετών παιδί παραμένει στην Παιδιατρική κλινική, υπό συνεχή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μεταφερθεί στη συνέχεια στη δομή στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πατέρα που άφησε το παιδί του στην χαρτόκουτα

Κρήτη: "Καμπάνες" σε υπαλλήλους κρεοπωλείων για μη χρήση μάσκας

Κρήτη - κορωνοϊός: Πόσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί

ESPA BANNER