Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσπάθειες για να μην επιστρέψουν το επίδομα τοκετού

ΕΚΗ

Μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προς την Διοίκηση του ΙΚΑ και μετά την προσωρινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου που δικαιώνει εργαζόμενη μητέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την προηγούμενη βδομάδα στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Βοργιά Στέλιο, τον Υφυπουργό  Κοινωνικής Ασφάλισης & Αλληλεγγύης κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο παρουσία  και  του Βουλευτή Ηρακλείου Βαρδάκη Σωκράτη, με θέμα το επίδομα τοκετού.
Ο Υφυπουργός κ. Πετρόπουλος έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μείζονος σημασίας ζήτημα που αφορά εκατοντάδες μητέρες σε μια χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα, που ουσιαστικά το συγκεκριμένο ΦΕΚ 18/11/2012 ‘’τιμωρεί ‘’ τη μητρότητα.
Με αφορμή την Πρωτόδικη απόφαση και λαμβάνοντας υπόψη την δυσχερή οικονομική κατάσταση των συγκεκριμένων ασφαλισμένων το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ζήτησε για άλλη μια φορά  την αναστολή όλων των σχετικών αποφάσεων που αφορούν την εντολή επιστροφής του επιδόματος τοκετού των 900€, με άμεση νομοθετική ρύθμιση και με αναδρομική ισχύ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER