Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις για την πρόληψη του αλκοόλ (φωτο)

alkool.jpg

Με την συμμετοχή πλήθος κόσμου ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της 11ης Εβδομάδας Πρόληψης Αλκοόλ, που πραγματοποιούνται από 18 έως 24 Απριλίου 2015 από το Αλκοολογικό Ιατρείο του ΠαΓΝΗ, σε συνεργασία με το Σύλλογο στήριξης ατόμων με προβλήματα από το αλκοόλ «Η Επιστροφή», με τη συνεργασία των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τελούν υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

alkool2.jpg

alkool2.jpg, by gpapadakis

Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων της 11ης ΕΠΑ, με κεντρικό μήνυμα: «Αλκοόλ και Οικογένεια. Όσο Λιγότερο Τόσο Καλύτερα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου στις 11.00 π.μ. στη Λότζια Ηρακλείου, με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, ενώ την Κυριακή 19 Απριλίου το απόγευμα, παρουσιάστηκε από τη ΘΟΚΝΗ η παράσταση ΜΗΔΕΙΑ, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο Μαρία Μανασάκη, στο φοιτητικό κέντρο, στις Βούτες.

alkool3.jpg

alkool3.jpg, by gpapadakis

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου, πραγματοποιείται στις 17.30 το απόγευμα στρογγυλή τράπεζα- ημερίδα στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΑΚΗ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ,με θέμα: «Μιλάω στα παιδιά για το αλκοόλ»

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο θείος του μέσα σε μια λίμνη αίματος

αυτοκτονία

Ένας 22χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του απο συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μετέβη στο σημείο καθώς ο 22χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ ο άτυχος νέος φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει όπλο. Το σπίτι αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, με τις αρχές να ερευνούν την υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- "Χτύπησαν" εγκληματική ομάδα με χιλιάδες δενδρύλλια και όπλα - Συλλήψεις και στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι έρευνες για το "χαμένο" εκατομμύριο και οι επιφυλάξεις της ΕΛ.ΑΣ