Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Πασχαλινά παζάρια του σωματείου " Δικαίωμα στη ζωή"

Τα Πασχαλινά παζάρια του Σωματείου γονέων και φίλων ατόμων με Αναπηρία «Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή»  με κατασκευές λαμπάδων και πασχαλινών ειδών από τα παιδιά και τις μαμάδες του Κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας παιδιών με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή» θα διεξαχθούν:

Α) αυτή την Πέμπτη 10 Απριλίου έως το Μ. Σάββατο 19 Απριλίου στην πλατεία Ελευθερίας (Σπιτάκι, από τις 10.00 το πρωί έως τις 9.00  το βράδυ)

Β) την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στη Λότζια (από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ)

Κρήτη

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη στη συνάντηση Κατσαρή - Αρναουτάκη

Ρομά Κατσαρής Αρναουτάκης

Τα θέματα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη και την λειτουργία του συλλόγου τους, έκανε γνωστά σε επίσκεψη του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου Θανάσης Κατσαρής.

Στη συνάντηση πού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης ο Πρόεδρος, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την οργάνωση, λειτουργία,τους στόχους του Παγκρήτιου συλλόγου Ελλήνων Ρομά και για τις ενέργειες τους με αφορμή τις συνθήκες διαβίωσης τους. 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση, αλλά και για την ανταπόκριση του στην στήριξη της λειτουργίας του Παγκρήτιου συλλόγου, αλλά και για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του στην κοινωνική ομάδα των Ελλήνων Ρομά στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ηρακλείου: Τηλεδιάσκεψη για τα θέματα των Ρομά στο Ηράκλειο

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς - Τους πέταξαν μέχρι και καρέκλες

"Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στην Κρήτη"