Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Μαθητές από το Λουξεμβούργο στην Ενετική Λότζια

mathites_1.jpg

Είκοσι μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές τους από το Λουξεμβούργο, καλεσμένοι και φιλοξενούμενοι των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, επισκέφθηκαν σήμερα τη Λότζια και είχαν συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη.
Τα παιδιά με τους συνοδούς καθηγητές τους ξεναγήθηκαν στην ενετική Λότζια και στην εντυπωσιακή αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ προσκάλεσαν στο Λουξεμβούργο τόσο την Αντιδήμαρχο Παιδείας όσο και τους Ηρακλειώτες μαθητές που τους φιλοξένησαν στην πόλη.  Η επίσκεψη αυτή αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο, στα πλαίσια ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ανταλλαγής μαθητών που προωθεί τον πολιτισμό και αναπτύσσει γέφυρες επικοινωνίας. 

Κρήτη

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Πού θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Διακοπή ρεύματος

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΔΕΔΔΗΕ σε περιοχές της Κρήτης καιειδικότερα σε Ηράκλειο και Χανιά, λόγω έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος

Ηράκλειο

Από τις 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Στον δήμο Ηρακλείου, στην πλατεία Δασκαλογιάννη στις εγκαταστάσεις του περιπτέρου και του ξενοδοχείου Mediterania,του cafe Μωσαϊκό στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Χ'μιχάλη Γιάνναρη. Επίσης στην οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη και στην οδό Σμύρνης από την οδό Κοζύρη μέχρι την οδό Χ'μιχάλη Γιάνναρη, λόγω κατασκευών.

Χανιά

Από τις 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Στον δήμο Ελ. Βενιζέλου, στις περιοχές Κατσιφαριανά, Χρυσοπηγή, Κόκκινο Μετόχι, Μουρνιές, Όλη η περιοχή των Περιβολίων, Βαμβακόπουλο, Λυγιδές, Συκόλια, Μαρμαράς, Βαρύπετρο, Φυλακές Αγιάς, λόγω εργασιών συντήρησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη: Ασθενής σεισμική δόνηση 3 ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

ΚΙ.ΝΑΛ.: Στις κάλπες σήμερα μέλη και φίλοι του κόμματος για εκλογή νέου Προέδρου

 

ESPA BANNER