Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 σκακιστές

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα και ολοκληρώνεται τη Κυριακή του Θωμά το 11ο ΟΠΕΝ ΣΟ Ηρακλείου  με τις συμμετοχή 100 σκακιστών και σκακιστριών στo ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου. Οι αγώνες θα αναδείξουν τον πρωταθλητή και πρωταθλήτρια Κρήτης 2014 καθώς είναι ενσωματωμένο το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2014.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά στις 17.00 ενώ ο τελευταίος γύρος είναι τη Κυριακή στις 10.00 με τη τελετή λήξης στις 15.00.

Αύριο Πέμπτη 24 Απριλίου είναι ελεύθερη μέρα, και θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης. Ο ισχυρός σκακιστής Άγγελος Σανδαλάκης θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 20 νεαρούς σκακιστές, στις 12.00 στην πλατεία Ελευθερίας, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας. Είσοδος ελεύθερη. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Προσαγωγές αντιεξουσιαστών - Απετράπη η πορεία

ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο

Η πρωϊνή ένταση στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ αστυνομίας και ομάδων αντιεξουσιαστών και άλλων συλλογικοτήτων, που επιχείρησαν να κάνουν πορεία για συμπαράσταση στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Κουφοντίνα (εκτέλεσε εν ψυχρώ 11 άτομα και καταδικάστηκε 11 φορές σε ισόβια), είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 5 ατόμων (μέχρι στιγμής) και ταυτόχρονα την ματαίωση της πορείας.

 

Στη συνέχεια, τα άτομα που ανήκουν σε συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, προσέφυγαν σε πάρκα και πλατείες περιμετρικά του κέντρου του Ηρακλείου και οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν για την διάλυσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η αστυνομία φέρεται αποφασισμένη να διαλύσει όλες τις εστίες του αντιεξουσιαστικού χώρου, που δρουν παραβατικά στο Ηράκλειο.

Ταυτόχρονα, μετά την σύλληψη 3 ατόμων που θεωρούνται υπεύθυνα για τους βανδαλισμούς στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η αστυνομία ταυτοποίησε και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και αναμένεται η σύλληψή τους.

Ειδήσεις σήμερα 

"Τέλος καλό, όλα καλά" με τη φωτιά στη Βιάννο

Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης

Κρήτη - κορωνοϊός: Ανησυχία από τα πολλά κρούσματα και τους θανάτους